Ursula von der Leyen îi promite lui Volodimir Zelenski un proces accelerat de aderare la UE

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 8 aprilie 2022

Ursula von der Leyen îi promite lui Volodimir Zelenski un proces accelerat de aderare la UE

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a angajat, vineri, să îi ofere preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski un chestionar care constituie un punct de plecare în procesul Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană, informează news.ro.

Înmânându-i lui Zelenski un chestionar care va constitui un punct de plecare pentru ca UE să decidă aderarea Kievului la blocul comunitar, ea a spus: "Nu va fi, ca de obicei, o chestiune de ani să ne formăm această opinie, ci cred că o chestiune de câteva săptămâni".

Zelenski a spus că va reveni cu răspunsurile în decurs de o săptămână.

Şefa executivului Uniunii Europene a subliniat sancţiunile impuse Rusiei pentru invadarea Ucrainei, spunând: "Rusia va avea decădere economică, financiară şi tehnologică, în timp ce Ucraina se îndreaptă spre viitorul european, asta văd eu".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Va dau eu raspunsul la acest chestionar, madame Ursulita, descendenta din neam de fascisti (asa zice lumea, nu am cautat cu ce s-a ocupat bunicul).

     

    Dl Make va aprecia aceasta paralela pe care o face ..elenski (Z a fost interzis de guverne). Eu cred ca o va aprecia negativ.... dar il las sa citeasca timesofisrael, jewishstandard. 

    6 apr Zelensky: Ukraine will look more like ‘big Israel’ than Europe in future 

    Zelensky said Tuesday at a briefing for Ukrainian media, Haaretz reported. “We will not be surprised if we have representatives of the armed forces or the national guard in cinemas, supermarkets, and people with weapons. I am confident that the question of security will be issue number one for the next ten years. I am sure of it.” 

    “Ukraine will definitely not be what we wanted it to be fr om the beginning. It is impossible,” Zelensky said. “Absolutely liberal, European – it will not be like that. 

     

    Adica, ...elenski ne spune ca Ucraina timp de vreo zece ani nu va fi un stat absolut liberal (nici nu avea cum, spun eu, stiind ca de cel putin din 2014, radicalii ultranationalisti au batut minoritatile, le-au limitat dreptul la folosirea limbii materne si, dupa cum recunoaste si chiar ONU, peste 10 000 de civili au murit in Donbas ca urmare a razboiului si operatiunii antiteroriste a regimului de la Kiev). 

    Ne mai spune nu numai ca nu va fi un stat liberal european, dar va fi ca Israel cu soldati in magazine, spatii publice. 

     

    Eh, la faza asta eu cred ca dlui Make ii pulseaza o vena de furie. Da, multora in Israel le-a crescut tensiunea cand maimutoiul asta a vorbit in Parlamentul israelian. Unii evrei spun ca soldatii cu arma din Israel apara democratia statului Israel. elenski nu apara democratia, pentru ca tocmai a desfiintat vreo 11 partide de opozitie. Ceea ce apara elenski este un regim cleptocratic si ucigas. Cleptocratic pentru ca dupa propriile estimari ale ucrainienilor, in ultimii vreo 10 ani au fost furati vreo 50 de mld de euro din fondurile primite de la vestici. Si ucigasi pentru ca o spune chiar ONU in documentul "10 facts about humanitarian crisis Ukraine" 

    "More than 10,000 civilians have been killed or injured and 1.4 million people have been registered as internally displaced as a result of Europe’s deadliest conflict in the past two decades. "

    1. Foarte corect... Ukraina nu merita si nu poate sa acceada la UE indiferent ce le promite Ursulita...Ukraina este un stat fascist periculos...

    Turcia a primit statutul de candidat la intrarea in UE in 1999. Ucraina va sta la fel de mult.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb