URSULA VON DER LEYEN: "Propunem o plafonare a veniturilor companiilor care produc energie electrică la un cost redus"

S.B.
Internaţional / 14 septembrie 2022

"Propunem o plafonare a veniturilor companiilor care produc energie electrică la un cost redus"

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, a anunţat astăzi, în plenul Parlamentului European, că se va propune plafonarea veniturilor companiilor care produc energie electrică la un cost redus, afirmând că marile companii de gaze, petrol şi cărbune trebuie să "contribuie la rezolvarea crizei".

Von der Leyen afirmă că "este greşit să primeşti profituri record extraordinare beneficiind de război şi pe spinarea consumatorilor", menţionând, totuşi, că "profiturile sunt bune".

Preşedintele Comisiei Europene a pus accent pe caracterul social al economiei europene afirmând că "în aceste vremuri profiturile trebuie să fie împărţite şi distribuite către cei care au nevoie mai mult de ele".

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Marx si Engels zambesc deasupra Ursulei.

    1. Tu ce dorești?ca aceste megacorporatii sa producă megaprofit si prostimea sa lucreze pentru ei la salarii mici ca sclavii in timp ce ei detin 95 la sută din resursele planetei majoritatea oamenilor nu au case stau in chirie sau plătesc rate la 30 de ani care e tot un fel de chirie, capitalismul neoliberal este un sistem social fascist inechitabil bazat pe exploatare și legea junglei, Ursula e omul corporațiilor și al americanilor ea o taxează acum aceste corporații ca nu are bani, adică bugetul UE este in criză dar Ursula nu e socialistă crede mă ii doare in cot de săracii din Europa,nu vezi in discursul său vorbea continuu despre ajutorul dat la firme și aducerea de cât mai mulți imigranți ieftini din lumea întreagă

      Mare drept ai.Cand eram copil,inainte de 89,auzeam discutiile tatalui meu care era un mare critic al economiei socialiste planificate.Familie de 'telectuali fiind,discutiile erau libere ( acasa) of course..Tata lauda economia de piata si libera concurenta.Io,cu mintea mea de copil tot ziceam ca daca trei entitati ofera aceeasi marfa,n-or fi prosti sa se concureze cand pot forma un cartel.Haoleu ce era pe capul meu! Da'uite c-am avut oarecum dreptate.A mon avis,capitalismul asta-i o porcarie.Ma aflu acum in ultimul an de munca inainte de pensionare si am pus si eu ceva deoparte ca omul prevazator.Au avut grija ocultele sa ma lase mintenas cu ochii-n soare.

      eh zambesc.... se sparg de ras direct....

    hai ursula dupa ce ai facut un mare ... la ministerul apararii germane baga in faliment si ue.

    1. am uitat sa precizez: la cost redus intra si nuclearul ... Cand e vorba de taxat e ieftin, cand e vorba de construit e foarte scump :)

      la cost redus intra si hidro.electrica

    Ursula &co au generat cu bună știință aceasta criza prin rezultatul previzibil al masurilor luate. Masuri care în nici un caz nu sunt menite sa ducă la prosperitatea su dezvoltarea societății Dimpotrivă

    Strategia este insa cea a limbajului dublu. Generam criza apoi trebuie sa părem ca luptam sa ajutam de fapt oamenii și sa ii apărăm de corporațiile lacome care profita de situație. Nu, ei folosesc companiile ca agenți de colectare a veniturilor. Venituri care niciodată de fapt nu vor ajuta pe nimeni la modul real.

    Piața se reglează insa prin intervenție au produs aceasta distorsiune. Când oamenii vor înțelege dublul limbaj și faptul ca cei de la Bruxelles nu lucrează în interesul lor va exista sansa unei reale schimbări. 

    1. nu e proasta, e lupul care conduce stana de oi...ar trebui urgent impuscata in cap neomarxista asta satanista...tot ce sustine, ABSOLUT TOT, e impotriva cetatenilor europeni ! O face constient! nu e proasta!

      cand si-a luat mita de la Bourla CEO-ul de la Pfizer ca UE sa comande in prostie vaxxinuri anticovid ucigase ... era proasta? nu , era corupta si satanista!  

      e un om extrem de rau si merita pe deplin sa dispara din specie!  

    Propunerile si masurile care au fost adoptate acolo, la UE, in vremea ta, in domeniul energiei si nu numai, s-au dovedit a fi catastrofale.

    Este cert ca tu, URSULA VON DER LEYEN esti depasita demult de cerintele functiei pe care o ocupi. Nu ai fost si nu esti competenta sa conduci o asemenea structura suprastatala, complexa, fara precedent in lume.  

    Codruta Laura Kovesi ar trebui sa stie mai bine si sa te intrebe de unele afaceri favorizate de masurile luate de tine si de dispozitiile tale.

    Ca altfel, cineva, candva, o sa o intrebe pe ea, pe Codruta. Ca ea, Codruta, chiar daca este romanca, nu o fi Dumnezeu sa nu raspunada.  

    1. "Codruta Laura Kovesi ar trebui sa stie mai bine si sa te intrebe de unele afaceri favorizate de masurile luate de tine si de dispozitiile tale"

      luluta e tinuta in sah mat de la bucuresti cu amenintari legate de studiile si diplomele ei daca se ia de gatzii madamei sataniste ursula ... si bucurestiul face astfel pentru ca...e carpa si e sluga si executa fara sa cracneasca ce ordine primeste in plic de la comisia satanista europeana

      eu nu astept nimic de la codruta, e pusa de papusica fraiera acolo , e un catel fara dinti, NU O SA SE IA NICIODATA DE URSULA ! NICIODATA!  

    Aur-ari unitiva impotriva Ursulei!

    1. mai bine AUR ar cere RoEXIT ...daca nu o fac ei in mod organizat ca partid O VA FACE POPORUL DUPA CE ISI VA AMINTI PE VIU DE CUM SE TRAIA INAINTE DE 1989 !!!!!

      si poporul, dragul meu... nu face cereri in mod organizat... ci in mod neorganizat :) adeseori violent! :)  

      Incep sa vad clar cu ochii mei ca UE devine un organism toxic la adresa intereselor Romaniei !

      Nu sunt prost, o vad cu ochii larg deschisi!  

    Putinisti, unitiva impotriva Ursulei!

    1. Ce frumos ai spus. Hai fuga la casierie acum.

      esti prost de miroase.

      propunerea loveste direct si adanc in Romania si veniturile ei!

      ma, tu intelegi circuitele financiare si economice sau gandesti totul in regimul conceptelor politice?  

      La scoala cand te duci sa inveti sa scrii sau in ieuropa n ai nevoie de carte?! Mai o prostitutie digitala pe youtube, mai un insta, te treci la religia LGBTQ si sa nu te lasa ursula sa mori de foame, iti mai arunca cate un gandac :))))

    Pentru ce toata aceasta panarama , nu era mai bine inainte . inainte si de cealalta panarama cu covidul .

    1. iobagii se vor trezi... mai e o chestiune de zeci de saptamani, cateva luni... ai si tu rabdare...

      da-o naibii, am asteptat 31 de ani, nu mai ai rabdare cateva luni ? :) ;) - asta referitor la Romania... si referitor la UE, vor incepe tarile europene sa iasa frumos, in sir indian, una cate una din UE SUB PRESIUNEA SANGEROASA A MASELOR IESITE IN STRADA ! 

      p.s. revin cu recomandarea ca romanii din afara sa revina acasa. O sa fie belea mare acolo, in afara Romaniei. Altfel fala si trufia se va plati. Cu viata.  

    Aceasta decizie e extrem de anti-Romania.

    Va reamintesc ca statul roman inca detine producatorii.  

    Distribuitorii apartin privatilor preponderent si o mare parte dintre furnizori.  

    Aceasta decizie loveste adanc si direct in veniturile Romaniei !

    Sper sa te vad cat mai curand moarta, Ursula vaxxinista!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb