"Ursus" a antrenat 40.000 de participanţi la Liberty Parade

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 9 august 2005

Zeci de mii de fani au ignorat ploaia şi s-au bucurat de atmos-fera incendiară prilejuită de Liberty Parade, cel mai mare eveniment de muzică house din ţara noastră, sub egida Muzicii Ursus - conceptul sub care se desfăşoara cele mai importante evenimente organizate de URSUS -"Regele Berii în România".

Caravana Liberty Parade a plecat sîmbătă din Olimp spre plaja Liberty Parade Arena, unde a fost organizat un mega concert pentru fanii muzicii house. Coloana a fost formată din 3 camioane uriaşe, zeci de maşini şi 4.000 de oameni foarte prinşi de atmosferă. Ediţia de anul acesta a fost organizată împreună cu "Radio 21" şi "Publicis" România Cinci mii de litri de bere "Ursus" au stins setea participanţilor, consumul ridicîndu-se la peste 10.000 de halbe, adică circa 100 de butoaie. Liberty Parade de anul acesta a însemnat aproximativ 40.000 de participanţi care au dansat ignorînd ploaia, 120.000 de waţi, 6 sky tracere şi un laser care s-a putut vedea pînă în Vama Veche, 36 de animatoare, o scenă cu o deschidere de 37 metri şi adîncime de 10 metri şi 4 ore de ploaie torenţială. Celebrii DJ belgieni Filterheadz au mixat aproape 2 ore şi au fost recompensaţi cu 5.000 de euro, iar costul întregului eveniment se ridică la aproximativ 65.000 de euro. Au mai evoluat DJ Raresh, Şuie Paparude, Raoul Russu, Optick, Allen, Horace Dan D., Rosario Internullo, Pagal, Dew Blue, Dan Ene şi Jay Bliss.

Conceptul Muzica Ursus a fost lansat oficial anul trecut şi s-a bucurat de un succes deosebit la ultima ediţie Stufstock 2004, la Liberty Parade 2004 şi Festivalul Muzica Ursus de la Cluj 2005. Sub numele Muzica Ursus, "Regele Berii în România" organizează o serie de concerte şi evenimente la care sînt invitate cele mai de succes trupe româneşti ale momentului. Următorul eveniment care se va desfăşura sub egida Muzicii URSUS este Festivalul Stufstock, care va avea loc la Vama Veche între 19 şi 20 august.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb