Ursus Breweries inaugurează oficial o nouă linie de îmbuteliere ca parte a unei investiţii de 50 de milioane euro

T.B.
Companii / 1 noiembrie 2023

Ursus Breweries inaugurează oficial o nouă linie de îmbuteliere ca parte a unei investiţii de 50 de milioane euro

Ursus Breweries a inaugurat în fabrica din Braşov o nouă linie de îmbuteliere, precum şi noi depozite, laboratoare şi spaţii de birouri, care vor contribui la optimizarea capacităţii operaţionale, ca parte a unei investiţii strategice de 50 de milioane de euro începute în 2020, se arată într-un comunicat al Ursus Breweries, remis redacţiei.

Potrivit sursei menţionate, "În urmă cu trei ani, am demarat unul dintre cele mai curajoase proiecte de investiţii, centrat pe revitalizarea fabricii noastre din Braşov, o unitate cu o istorie îndelungată în comunitatea locală, datând din 1892, precum şi locul de origine al berii numărul unu din România - Ciucaş. În ciuda faptului că am întâmpinat situaţii imprevizibile, care au avut un impact direct şi indirect asupra planului nostru de investiţii, ne bucurăm că acum noua linie şi noile facilităţi sunt pe deplin operaţionale. Sunt mândru de echipa noastră dedicată şi de efortul pe care l-au depus colegii mei pentru atingerea acestui obiectiv. În plus, sunt recunoscător pentru încrederea pe care ne-o acordă Asahi Group Holdings," a declarat Micha³ Mrowiec, preşedintele Ursus Breweries.

Noua linie de îmbuteliere se bazează pe tehnologie de ultimă generaţie şi este instalată într-o clădire nou construită. Pentru a permite integrarea acesteia, au fost făcute multiple îmbunătăţiri din punct de vedere tehnologic, iar demersul a inclus şi diverse lucrări de infrastructură, transmite compania. Pentru a opera mai eficient, Ursus Breweries a construit, de asemenea, şi un depozit nou la parterul noii clădiri, care are o suprafaţă de 1.800 mp, şi care este destinat depozitării produselor finite, organizând un alt depozit de 1.200 mp pentru ambalaje, menţionează sursa. Alături de acestea, investiţia include noi laboratoare, spaţii de birouri suplimentare şi noi facilităţi pentru cei peste 200 de colegi care lucrează în fabrica de bere, arată datele comunicatului.

Noua linie a fost inaugurată oficial pe data de 26 octombrie, cu ocazia primei vizite în România a preşedintelui şi directorului general al Asahi Group Holdings, Ltd., domnul Atsushi Katsuki, potrivit sursei citate.

Investiţia a cuprins şi o serie de îmbunătăţiri care au în vedere componenta sustenabilităţii, cum ar fi modernizarea instalaţiilor de utilităţi sau creşterea capacităţii de recuperare CO2, şi va fi continuată până în 2024, când fabrica de bere din Braşov va beneficia şi de o nouă instalaţie de filtrare a berii, informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb