Vanghelie: Votez cu Geoană, dar nu sunt legat de acesta

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 18 februarie 2010

Vanghelie: Votez cu Geoană, dar nu sunt legat de acesta

Preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, ieri, că îl va vota pe Mircea Geoană la Congresul pentru şefia partidului ce va avea loc sâmbătă, la Romexpo. Declaraţia sa vine în contextul în care, pe internet, a apărut o înregis-trare în care îi adresează cuvinte calomnioase preşe-dintelui partidului, Mircea Geoană.

Marian Vanghelie a replicat că acel incident a fost o glumă ce a fost făcută în contextul unei discuţii avute cu mai mulţi colegi despre realitatea din partid. Vanghelie a apreciat că apariţia acelei înregistrări este rezultatul "disperării" unor colegi din partid.

Liderul PSD Bucureşti a explicat: "(...) A fost o glumă şi a fost făcută în spiritul unei glume, tocmai sub pretextul să nu bănuiască cineva că eu sunt de dimineaţă până seara cu gândul numai la Mircea Geoană. (...) Vor fi atât de multe jocuri din cauza disperării unora încât se poate întâmpla orice".

În acest sens, Vanghelie a reiterat că va vota cu Mircea Geoană, precizând, însă, că "nu este legat ombilical" de acesta.

Potrivit Agerpres, liderul PSD Bucureşti a declarat: "Mircea Geoană ştie exact că eu sunt un tip ferm. Când eu îi spun că nu vreau un lucru, nu-l vreau, când îl vreau, îl vreau. Eu nu sunt legat ombilical de Mircea Geoană. Eu am spus că îl votez în primul rând pentru ca dimineaţa când mă scol să nu-mi fie ruşine când mă uit la mine în oglindă. Pentru că erau alţii lipiţi de Mircea Geoană în campanie ca timbrul pe scrisoare şi a doua zi i-au cerut demisia. În contextul ăsta, a fost o glumă la adresa preşedintelui".

În replică, Mircea Geoană a menţionat că Marian Vanghelie, trebuie să-şi ceară scuze pentru limbajul folosit în înregistrarea de pe internet, prin care a discreditat conducerea partidului.

Geoană: "Nu sunt adeptul ideii că Ion Iliescu trebuie să pună politica în cui"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a apreciat că preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, nu poate lăsa politica deoparte, deoarece are o îndelungată experienţă. Mircea Geoană a precizat: "Nu sunt adeptul ideii că Ion Iliescu trebuie să pună politica în cui. Domnia sa trăieşte din politică şi sunt convins că va avea totdeauna un sfat bun pentru partid". Liderul PSD a adăugat că a simţit, totuşi, "o anumită trepidaţie la baza partidului" în urma demersului lui Ion Iliescu de retragere din funcţiile de conducere din cadrul partidului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb