VASILE DÂNCU, DESPRE SITUAŢIA DE LA SECTORUL 1: ''Este ruşinos pentru România; nu este normal''

G.U.
Politică / 1 octombrie 2020

''Este ruşinos pentru România; nu este normal''

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu, a declarat, astăzi, că situaţia de la Biroului electoral Sector 1 trebuie să ajungă în justiţie, adăugând că este "ruşinos pentru România" ceea se întâmplă şi a spus că "nu este normal" ca, după ce s-au închis urnele, cineva să umble prin sacii cu buletinele de vot, conform Agerpres.

"Până la urmă, cred că în justiţie se va ajunge cu această problemă. Este regretabil că se întâmplă în România secolului 21. Este ruşinos pentru România. Vă spun sincer că mă gândesc la ce cred cei din Europa despre noi când văd asemenea lucruri, mi se pare ceva ieşit din comun şi absolut halucinant. (...) Cred că nu este normal ca, după ce s-au închis urnele, camerele cu buletinele de vot, să vedem pe filmări că acolo caută cineva prin saci, pleacă cu saci, se întoarce cu saci. Nu cred că aşa ceva e legal. Am participat şi eu de-a lungul timpului la procesul electoral, ştiu că, după ce se fac procesele verbele, după ce toată lumea iese din acest proces, nu mai are nimeni dreptul să desigileze decât cu o hotărâre a Biroului electoral sau cu hotărârea judecătorului", a afirmat Dâncu, la sediul PSD.

El a spus că imaginile privind mai multe persoane care intră în sediul BES nu au ajuns la PSD, ci au fost difuzate în media.

"Nu au ajuns la PSD, au ajuns la media. Nu am văzut la PSD. Eu nu am difuzat aceste imagini, nu ştiu.(...) Oricum, ce am văzut acolo nu este normal şi cred că ar trebui cercetat de justiţie, nu este normal pentru legitimitatea celor care au fost aleşi. Eu nu cred că este normal pentru cel ales să planeze o asemenea acuzaţie, o asemenea nelegalitate şi ar trebui ca acest lucru să fie hotărât foarte clar şi să fie vizibil acest proces", a adăugat Dâncu.

Accesul în încăperea din Biroul Electoral al Sectorului (BES) 1 unde sunt depozitate materiale electorale este permis doar cu acordul presedintelui BES, iar incinta este luată în protecţie după sigilare, a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, într-un comunicat transmis, astăzi.

Jandarmeria Capitalei a făcut aceste precizări după ce pe un post de televiziune au fost difuzate, miercuri seara, imagini cu mai multe persoane intrând în sediul BES.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Dancu, voiam sa-ti spun mai multe, dar ca semnatar a OUG 57, art 40, nu iti este rusine ca existi?

    1. Nu ii este rusine ca la PSD hotia si tupeul sunt la cote maxime.

    Este si mai rusinos sa faci parte din PSD :) JOS CORUPTIA IN ROMANIA !!

    Intr-adevar poporul asta are o problema, voteaza intr-una hotii, adica pe PSD. Nu va fost rusine ma sa furati 30 de ani, sa devalizați aceasta tara, sa stergeti industria acestei tari de pe fata pamantului, sa alungati 5 milioane de romani peste granita, ca ne-ati tinut saraci ca sa furati voi si neamurile voastre de numai trebuie sa munciti mii de ani. Hotilor.

    1. problema sinteti voi , sinteti prinsi furand si de asta nu va voteaza lumea , hotilor ! nu poporul are o problema ci voi hotilor !

      Cine a vandu petrolul Romaniei pe nimic, unul Adrian Nastase, il stii, ala caruia ii crestea averea din mila rudelor (matusa Tamara). Hrebenciuc ai auzit de el, ala care a retrocedat ilegal hectare de pădure si prin tot felul de modificari la legile justitiei incercati sa ii albitii. Poporul a ajuns sa aiba sindromul Stockholm. Hotilor! PSD cel mai mare dintre toti.

      cine a vandut flota Romaniei si va turna la securitate , unul basescu il stii ? cine s-au imbogatit cu sute de milioane de la anrp , pdl-istii , ai auzit de ei ? doar securitatea va poate aduce la putere , hotilor !

      Basescu este al vostru, doar a facut parte din FSN (ai uitat Darie) si dupa cum se vede a fost instruit de voi, de sistemul vostru (hotilor). Ati furat poporul asta cat ati putut, toate structurile care ar trebui sa apere dreptatea sunt aservite voua, ca de aceea veniti ca hoti si va numiti oamenii in toate institutie si societatile statului. Hotilor! PSD cel mai mare.

      bai prostule , basescu este din pdl , adica cel care a mancat si kkt pnl . ati furat in aste luni de pandemie cat in 20 de ani ! hotilor , nici macar nu va mai feriti ! numai cu securitatea va mai taraiti .

      Sunt șocat că mai există oameni care spun

      " Basescu a vândut flota ! Păi, afost proces,dati click pe internet si o sa vedeți că e vorba de 17 nave ( flota avea vreo 400!),niste harburi foarte vechi operatiunea fiind girată de seful guvernului PSD ,Văcăroiu!Asa e povestea,care a primit un nume " dosarul flota " ,deci nu dosarul flota României! Sunt convins că tampitii nu vor înțelege, As fi bucuros ca măcar un om s-o facă! 

      Nu incerca sa duci lumea in eroare mai PSD, Basescu a facut parte din FSN (nu te preface ca nu intelegi Darie), ca apoi a fugit altundeva este alta poveste (tot FSN scrie pe el). Ce mai face Dragnea? Idolul vostru. Ce repede a fost uitat. Dar Tel Drum? Daca au furat sa intre la puscarie, dar cine sa ii aresteze ca toate structurile va sunt aservite. Arestatii pe ei. Imi este teama ca in spate sunteti tot voi. Ati inceput circul, ca asa "le place la unii, circ si paine". Sunteti niste circari, zbierati, urlati sa va vada lumea, dar mai tare va afundati. Lumea stie cine sunteti voi, niste hoti si mincinosi.

    Securitatea a ordonat, slugoii de la BEC s-au conformat, ca doar nu vor sa aiba surpriza, sa li se scoata de la sertar niscaiva dosare penale! Era foarte logic ca or sa respinga renumararea voturilor, care ar fi arat foarte clar furtul de la urne si deci, culpabilizarea institutiilor implicate, in frunte cu SRI! Asa , chiar daca se vede si din avion ca e furt masiv cu sacii, e in schimb legalizat, deci vorba lui Soric: "Case closed"!

    1. La alegerile din 2016 la primaria sectorului 1 s-a solicitat renumărarea voturilor si nimic, atunci a fost bine, totul a fost corect. Ca sa vezi acum a dat corectitudinea in PSD.

      Atunci nu era nici un motiv de renumarare a voturilor, fiind doar obsesia maladiva a descreieratei aleia, care nu se putea obisnui cu ideea ca pierdut!

      Si totusi, daca erati asa de corecti de ce nu ati pus mana sa le renumărați si ii aratati ca e obsedata, dar asa aratati ca voi vreti renumararea doar cand va convine voua. Dupa mine as lua la renumarat toata Romania cu camerele pe voturi sa vedem si noi cine fura.

    E a JUSTIȚIEI !!! + PARLAMENTULUI : NU VREAU RĂSPUNDERE !!! AȘA RO. ÎN GARD!!!

    A nu se confunda RO. cu CÂRMACII.....

    Domnule Dancu, este rusinos/ nu este normal pentru România sau pentru PSD?

    Tot matrapazacul este marcă psd-ista. 

    1. hotilor ! ati fost prinsi cu mana-n sac ! nu va mai saturati de furat !

    Despre ce se vorbeste ??? Nu inteleg ,despre o fapta penala? Cei care sustin aceasta fapta penala ,pot fi trecuti la complici ?Politisti ,Jandarmeria etc. ACTIONATI .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb