Veeam anunţă lansarea soluţiei Backup-as-a-Service pentru Microsoft 365 şi Microsoft Azure

F.D.
Companii / 4 octombrie 2023

Veeam anunţă lansarea soluţiei Backup-as-a-Service pentru Microsoft 365 şi Microsoft Azure

Veeam Software a anunţat astăzi lansarea a două noi soluţii ce integrează fiabilitatea şi eficienţa capabilităţilor de backup şi recuperare oferite de Veeam cu uşurinţa în utilizare a serviciului Backup-as-a-Service (BaaS). Cirrus by Veeam, disponibil începând de astăzi pentru clienţii Microsoft 365 şi Microsoft Azure, furnizează o soluţie BaaS simplă, flexibilă, puternică şi de încredere. Aceasta le oferă organizaţiilor posibilitatea de a simplifica gestionarea şi administrarea operaţiunilor lor de backup, în timp ce păstrează întreaga eficacitate a tehnologiei Veeam, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, Veeam va introduce o versiune nouă şi îmbunătăţită a serviciului BaaS în primul trimestru al anului 2024, aceasta fiind disponibilă prin intermediul furnizorilor de servicii Veeam, în cadrul pieţei Microsoft Azure şi în magazinul online Veeam.

"450.000 de clienţi au ales Veeam pentru a-şi proteja activităţile şi a le păstra în funcţiune, ceea ce ne-a adus în fruntea clasamentului mondial în ceea ce priveşte protecţia datelor şi recuperarea în urma atacurilor ransomware", a declarat Danny Allan, CTO Veeam. "Acum le oferim clienţilor aceste capabilităţi de încredere - pentru Microsoft 365 şi pentru Microsoft Azure - sub formă de serviciu. Prin această nouă soluţie BaaS, clienţii au o flexibilitate crescută în modul în care aleg să utilizeze Veeam pentru a-şi proteja afacerea, fie că o fac în cloud, on-premises sau într-un mediu hibrid."

Cirrus by Veeam a fost achiziţionat de la CT4, dezvoltatorul serviciului, folosind platforma Veeam pentru backup şi recuperare a datelor în urma atacurilor ransomware. Acum, clienţii pot alege din mai multe opţiuni în privinţa modului în care doresc să utilizeze Veeam şi să îşi administreze datele din Microsoft 365 şi Azure:

Noul Cirrus by Veeam: Oferă o experienţă SaaS (Software as a Service) simplă şi intuitivă, eliminând necesitatea gestionării infrastructurii sau stocării.

Veeam Backup pentru Microsoft 365 şi Veeam Backup pentru Microsoft Azure: Implementează soluţiile software existente ale Veeam pentru protejarea datelor Microsoft 365 & Azure şi gestionează infrastructura.

Un serviciu de backup oferit de un partener Veeam Cloud & Service Provider (VCSP): Construit pe baza platformei Veeam, oferă servicii suplimentare valoroase, adaptate domeniului de expertiză al furnizorului, arată sursa citată.

Cirrus Cloud Protect pentru Microsoft 365

Cirrus pentru Microsoft 365 se bazează pe soluţia de backup Veeam Backup pentru Microsoft 365, recunoscută ca lider în domeniu, şi o livrează sub forma unui serviciu complet. Aceast serviciu simplifică strategia de backup a clienţilor prin intermediul unei soluţii cloud all-in-one, care include software, infrastructură şi stocare nelimitată. Cu ajutorul acesteia, organizaţiile pot să beneficieze nu doar de de o tehnologie avansată de protecţie a datelor şi securitate, dar şi de o experienţă simplă şi intuitivă pentru utilizator.

Tehnologie de încredere şi fiabilă: Oferă un backup personalizabil, opţiuni flexibile de recuperare şi capabilităţi puternice de căutare.

Serviciu de backup all-inclusive: Simplifică backup-ul pentru Microsoft 365 prin furnizarea tuturor componentelor necesare clienţilor, incluzându-le într-un singur pachet, la un preţ unic.

Modern, sigur şi intuitiv: Asigură protecţia datelor critice pentru afaceri prin imuabilitate integrată; nu este necesară descărcarea unui software sau întreţinerea infrastructurii.

Cirrus Cloud Protect pentru Microsoft Azure

În comunicatul companiei se mai menţionează că: "Datele găzduite pe Microsoft Azure sunt la fel de vulnerabile în faţa atacurilor cibernetice şi pierderilor de date asemeni celor de pe orice alt mediu, iar responsabilitatea de a le proteja revine proprietarului acestora. Cirrus Cloud Protect pentru Microsoft Azure este o soluţie complet găzduită şi preconfigurată ce oferă o protecţie dovedită şi rezilientă.

Recuperarea rapidă a investiţiei: Scăderea timpului necesar pentru obţinerea rezultatelor şi eliminarea întârzierilor ce ţin de implementare, actualizări şi remedierea configuraţiilor incorecte.

Pregătire pentru mediul de afaceri la scară mare: Utilizarea celor mai bune practici în materie de backup, securitate şi FinOps într-un serviciu construit pentru Azure Well-Architected Framework.

Recuperare sigură: Protecţie nativă cuprinzătoare cu cele mai personalizabile puncte de recuperare (RPO) şi capacitate de recuperare în oricare locaţie."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb