Veeam o numeşte pe Kacy Hassack în funcţia de Chief People and Culture Officer (CPC)

A.F.
Companii / 15 iunie 2023

Kacy Hassack, CPC Veeam

Kacy Hassack, CPC Veeam

Veeam® Software, liderul în protecţia datelor şi recuperarea acestora în urma atacurilor ransomware, a anunţat astăzi numirea lui Kacy Hassack în funcţia de Chief People and Culture Officer (CPC), conform unui comunicat remis redacţiei. Kacy se alătură echipei Veeam cu rolul de a coordona strategiile şi iniţiativele legate de oameni, inclusiv atragerea şi dezvoltarea talentelor, dezvoltarea leadership-ului, promovarea diversităţii, echităţii şi incluziunii (DEI) şi implicarea angajaţilor, cu scopul de a ajuta Veeam să devină cel mai potrivit loc pentru a creşte şi dezvolta cariere şi de a permite fiecăruia să aducă în mediul de lucru cea mai bună versiune a sa.

Conform comunicatului, cariera lui Kacy în domeniul resurselor umane se întinde pe parcursul a mai bine de două decenii. Înainte de a se alătura echipei Veeam, Kacy a ocupat poziţii de conducere în organizaţii globale de tehnologie, precum Indeed, Amazon Web Services, Hewlett Packard şi Dell. Cu un accent deosebit pe creşterea şi scalarea la nivel global, aceasta a trăit şi a muncit în mai multe regiuni, inclusiv SUA, America Centrală şi Asia-Pacific, iar cu fiecare poziţie asumată, s-a dedicat livrării de soluţii orientate spre oameni, care să contribuie la îndeplinirea obiectivelor afacerilor.

"Marile afaceri încep cu oameni extraordinari", a declarat Kacy Hassack, CPC Veeam. "Veeam a devenit numărul 1 în protecţia datelor şi recuperarea în urma atacurilor ransomware pentru că au reuşit să ofere inovaţii incredibile orientate către clienţi. Oamenii sunt în centrul succesului companiei, iar cultura Veeam reflectă acest lucru. Sunt extrem de entuziasmată să mă alătur echipei Veeam şi să colaborez cu echipele din întreaga companie pentru a dezvolta strategii care pun accentul pe valoarea angajaţilor şi pe noi abordări care să le permită oamenilor să îşi desfăşoare activitatea la cel mai înalt nivel."

"Suntem încântaţi să o întâmpinăm pe Kacy la Veeam", a declarat Anand Eswaran, CEO Veeam. "Aceasta aduce cu ea o experienţă impresionantă în obţinerea celor mai bune rezultate pentru angajaţi, prin abilităţile sale de business şi pasiunea de care oamenii au nevoie. Veeam este liderul global de piaţă în protecţia datelor şi recuperarea în urma atacurilor ransomware datorită pasiunii şi abilităţilor echipei noastre incredibile, alcătuită din peste 5.000 de membri. Valorile noastre fundamentale şi mediul de lucru incluziv stau la baza călătoriei noastre captivante de creştere. La Veeam, oamenii nu sunt consideraţi doar o resursă, ci chiar cel mai important activ al nostru."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb