Vehiculul robot autonom Renault Ez-ultimo, prezentat în premieră mondială

F.M.
Miscellanea / 2 octombrie 2018

Vehiculul robot autonom Renault Ez-ultimo, prezentat în premieră mondială

Noul concept de vehicul-robot autonom electric Renault EZ-ULTIMO a fost prezentat în premieră mondială astăzi la Salonul Auto de la Paris.

"Oamenii îşi doresc astăzi, din ce în ce mai mult, să alterneze între a conduce şi a fi conduşi. Aceste evoluţii reprezintă, o dată în plus, o oportunitate pentru a ne exersa creativitatea şi a ne exprima propria viziune despre viitor", a spus, la prezentarea oficială a noului concept, vicepreşedintele Renault Thierry Bollore.

Potrivit unui comunicat al companiei franceze, conceptul EZ-ULTIMO reprezintă un concept de vehicul-robot autonom, electric şi conectat, precum şi o soluţie de mobilitate de tip car-sharing, oferind o experienţă de confort specifică autovehiculele vârf de gamă.

"Conceptul Renault EZ-ULTIMO (...) oferă o experienţă premium unică la bordul unui vehicul-robot, care poate fi personalizat în funcţie de furnizorul de servicii", a spus Laurens van den Acker, director Corporate Design.

EZ-ULTIMO propune un acces facil printr-o uşă automată, cu deschidere amplă şi un scaun rotativ, pivotant, care întâmpină pasagerul. Pentru o şi mai mare intimitate, pasagerii sunt feriţi de privirile din exterior, datorită suprafeţelor vitrate poziţionate în partea de sus a maşinii.

"După EZ-GO cu viziunea sa de mobilitate de tip car-sharing şi EZ-PRO cu soluţia autonomă de livrare urbană, EZ-ULTIMO este al treilea concept al familiei Renault dezvoltat pe aceeaşi platformă modulară, explorând viitorul serviciilor de mobilitate. Inspirat de ambiţia de a oferi mobilitate sustenabilă pentru toţi, această trilogie de concepte electrice, autonome şi conectate prezintă o viziune extinsă a mărcii Renault asupra viitorului mobilităţii urbane de tip car-sharing", se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb