Vertiv lansează un instrument online gratuit pentru a eficientiza planificarea şi proiectarea centrelor de date

F.D.
Companii / 6 martie

Vertiv lansează un instrument online gratuit pentru a eficientiza planificarea şi proiectarea centrelor de date

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a lansat astăzi un nou instrument conceput pentru a transforma şi simplifica configuraţia centrelor de date modulare prefabricate (PFM), conform unui comunicat de presă al companiei.

Vertiv Modular Designer Lite oferă o gamă largă de funcţii pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor. Acesta abordează provocările întâlnite în etapa de început a planificării şi oferă o soluţie propusă bazată pe contribuţiile clienţilor, care poate fi de ajutor pentru o serie de părţi interesate tehnice şi non-tehnice. Utilizatorii pot proiecta rapid centre de date all-in-one de până la 200 kW, fără nicio experienţă tehnică. Instrumentul nu necesită autentificare sau descărcare de software, permiţând utilizatorilor să aleagă dintr-o gamă de configuraţii opţionale pentru a-şi proiecta centrele de date modulare în doar câteva minute.

"Vertiv Modular Designer Lite permite utilizatorilor să îşi proiecteze fără efort propriile centre de date, adaptate exact nevoilor lor", a declarat Viktor Petik, vicepreşedinte pentru divizia Soluţii Modulare Integrate la Vertiv. "Prin interfaţa sa intuitivă şi caracteristicile cuprinzătoare, acest instrument reprezintă un pas semnificativ înainte pentru primele etape ale planificării designului centrelor de date modulare."

Centrele de date configurate în cadrul aplicaţiei sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice şi locaţia geografică a fiecărui utilizator. Încorporând criterii precum locaţia facilităţii, datele meteorologice pentru dimensionarea precisă a echipamentului de răcire, cerinţele de încărcare IT, specificaţiile rack-urilor, consideraţiile referitoare la bateria de rezervă şi preferinţele topologiei electrice, aplicaţia permite personalizarea optimă şi planificarea redundanţei.

Cu suport pentru vizualizări 2D şi 3D, utilizatorii pot salva configuraţiile pentru referinţe viitoare şi modificări rapide, pot accesa documentaţia tehnică esenţială şi pot comunica direct cu experţii Vertiv pe tot parcursul procesului. Experţii Vertiv pot ajuta la îmbunătăţirea designului iniţial cu o versiune internă, mai sofisticată, a Vertiv Modular Designer, care deblochează funcţii suplimentare pentru a optimiza soluţia în funcţie de condiţiile locaţiei, performanţa aşteptată sau nivelurile de securitate dorite.

"Am folosit personal acest instrument online în timpul discuţiilor cu clienţii, explorând şi prezentând în mod eficient diverse alternative de design", a declarat Sini¹a Stojanoski, DCCS BU, specialist X86, SEE de la Dell Technologies. "Interfaţa sa intuitivă şi caracteristicile robuste oferă o soluţie simplificată pentru proiectarea centrelor de date modulare, permiţând clienţilor să-şi vizualizeze configuraţiile în mod eficient şi să ia decizii informate, reducând timpul şi costurile."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb