Vicepreşedintele PNL depune o moţiune de cenzură

A.M.
Politică / 8 mai 2018

Vicepreşedintele PNL depune o moţiune de cenzură

Se tânguie PSD-ul de mama focului că atacă preşedintele Iohannis guvernarea Dragnea-Dăncilă şi nu lasă Guvernul să lucreze, au declarat reprezentanţii PNL. "Nu este vorba despre niciun atac, ci despre realitate, când Guvernul face ţăndări economia şi bugetul, precum taurul în magazinul cu porţelanuri", au mai adăugat aceştia.

"Ce a zis preşedintele Iohannis nu are nimic de-a face cu ura şi atacul politic, cum se plânge domnul Dragnea. Preşedintele Iohannis a dat majorităţii parlamentare PSD-iste guvernarea, cum spune Constituţia, dar PSD şi-a produs o majoritate printr-o mega escrocherie electorală, minţind că o să crească salarii pe care acum le-a scăzut, ca în Sănătate, şi ducând economia şi bugetul într-o direcţie în care nimeni nu ştie ce va fi mâine" se punctează in comunicatul de presa.

"Băieţii lui Dragnea-Dancila nu au fost în stare să-şi atingă propriile ţinte din încasări, nici chiar acum când, zic ei, economia merge brici. Guvernarea Dragnea-Dăncilă nu va demisiona, dar are şi mai puţin teren de joc şi va avea tot mai puţin, până când va cădea", a declarat Cristian Buşoi.

Pe lângă cele declarate, Buşoi mai susţine că "din păcate, rămâne încă la cârmă o guvernare care a irosit cel mai mare bun economic de după criză, o guvernare care a produs o inflaţie care roade din veniturile oamenilor, care a mizat totul pe creşterile de salarii, care încearcă să acopere dezechilibrele macro prin împrumuturi şi care, cel mai rău, a păpat toţi banii de dezvoltare. După creşterea asta economică, noi toţi ne alegem tot cu praful de pe tobă, fără autostrăzi, fără investiţii, transmite comunicatul.Ce-a zis preşedintele Iohannis, aseară, este doar începutul. Depinde şi de Opoziţie să ştie să acţioneze. PNL va depune în Parlament toate eforturile pentru o moţiune de cenzură".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb