Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă lucrări de reparaţii la terenurile sportive din parcuri

I.A.
Politică / 28 aprilie 2023

Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă lucrări de reparaţii la terenurile sportive din parcuri

Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a anunţat că vor fi efectuate lucrări de reparaţii la cele 10 terenuri sportive din parcurile administrate de către Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), pentru prima oară după 12 ani şi anume terenurile din parcurile Herăstrău, Carol, Circul de Stat, Băneasa, Izvor şi Tineretului, potrivit news.ro.

Horia Tomescu a scris astăzi pe Facebook: "Reparăm cele 10 terenuri de sport din parcurile administrate de ALPAB pentru prima dată după 12 ani! Pentru copiii şi tinerii iubitori de sport şi mişcare, terenurile vizate se află în parcurile Herăstrău, Carol, Circul de Stat, Băneasa, Izvor şi Tineretului. Investim în sport, sănătate şi în dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor noştri, care au mare nevoie de activităţi în aer liber, care să-i desprindă de ecranele telefoanelor".

El a adăugat că au fost publicate două anunţuri în platforma SEAP pentru înlocuirea suprafeţei antiderapante şi reparaţii la structurile metalice perimetrale.

Tomescu a completat: "De la încheierea contractelor, operatorii vor avea la dispoziţie 45 de zile pentru execuţia lucrărilor. Concret, vom înlocui suprafeţele de joc deteriorate, vom repara gardurile ce împrejmuiesc terenurile prin grunduire şi vopsire, vom înlocui sistemele de prindere, vom igieniza panourile şi vom înlocui plasele coşurilor de baschet. Pentru mine, accesul la terenuri de sport moderne şi civilizate, în care copiii să facă mişcare şi să îşi întărească spiritul de echipă, este o parte esenţială a anagjamentului meu de a transforma Bucureştiul într-o localitate prietenă a copiilor. Invit toţi operatorii economici interesaţi să consulte caietele de sarcini publicate în SEAP (aici: https://shorturl.at/bAO24 şi aici: https://shorturl.at/dhyMX), şi să depună oferte până la data limită de 16 mai".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb