VIDEOCONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIAT FĂRĂ GEN" / MARIANA BRĂDESCU CONSTANTINESCU, MANAGING PARTNER PIATRAONLINE.RO: "Totul este despre parteneriat, în această perioadă"

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii / 29 mai 2020

Mariana Brădescu Constantinescu

Mariana Brădescu Constantinescu

În aceste momente de criză şi pandemie, totul este despre parteneriat, consideră Mariana Brădescu Constantinescu, Managing Partner Piatraonline.ro.

Domnia sa a explicat: "Eu nu sunt adepta să aştept soluţii de la stat, nu cred în statul român, nu cred că mă poate ajuta cu ceva, pentru că până acum nu m-a ajutat cu nimic. În prima săptămână din această criză sanitară am sunat la bancă ca să anunţ că dacă voi avea vreo problemă, o rog să mă ajute o lună cu amânarea retei. Am sunat doar să îi anunţ să fie în alertă. Cred că totul este despre parteneriat, acum, despre a ajunge la linia de final împreună cu partenerii.

Produsele noastre nu sunt de larg consum, se poate renunţa oricând la ele. De aceea a trebuit să ne organizăm într-un timp foarte scurt. A fost important să menţin echipa funcţională, obiectivele şi partenerii din 2020. Am tăiat nişte cheltuieli accesorii, în rest toate cheltuielile cu partenerii cu istoric le-am păstrat, pentru că trebuie să ne susţinem reciproc. Fiecare dintre noi trebuie sa facă eforturi cât mai mari ca să menţină un cash-flow, să ne ţinem de termenele de plată cât se poate mai mult, să ne organizăm cât mai bine posibil pe această parte".

În opinia domniei sale, cel mai probabil că piaţa pe care activează nu este printre cele mai afectate sectoare, însă efectele pandemiei s-au resimtit în toate sectoarele, într-o măsură mai mare sau mai mică: "Cred că abia urmează să resimţim într-o măsură mai mare efectele, în lunile următoare.

În cazul nostru, o primă zonă negativă este resimţită la nivel de echipă, acolo unde oamenii au trecut prin diverse etape de stres, panică, angoasă şi a fost nevoie de timp şi inţelegere ca să poată fiecare în parte depăşi aceste emoţii.

În altă ordine de idei, clienţii profită într-un sens negativ de această perioadă şi pun multă presiune pe discount-uri foarte mari, motivând «situaţia covid», ceea ce nu este tocmai corect, pentru că este o perioadă în care ar trebui să ne susţinem reciproc pe cât posibil, să încercăm să depăşim împreună această perioadă".

Noi avem enorm de multe opţiuni, ca ţară, este de părere domnia sa, apreciind că suntem competitivi pe multe sectoare şi că antreprenorii pot găsi soluţii astfel încât fiecare să aibă un obiect de activitate şi să poată supravieţui.

Mariana Brădescu Constantinescu a specificat: "Ce am putea face noi dacă mâine piaţa din România cade? Ne-am pus un target de echipă să atingem o cifră lunară estimată de noi. Am făcut planuri de back-up, am învăţat să facem lucruri noi, am pus pe picioare sistemul pentru acel back-up. Toate planurile la care ne-am gândit sunt pregătite să fie activate în 24 de ore, la nevoie. Încă nu le-am activat, dar suntem pregptiţi. Aşa ar trebui să facă toată lumea".

Reprezentantul Piatraonline.ro consideră că, în această perioadă, există oportunitatea identificării forţei de muncă pe care până acum nu o aveam: "Trebuie depăşită acea frică de întâlniri, oamenii sunt încă foarte stresaţi, dar cred că trebuie depăşită această zonă şi trebuie mers înainte".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb