VIRGIL POPESCU: "Nu am nicio emoţie la moţiune"

S.B.
Politică / 7 februarie 2022

"Nu am nicio emoţie la moţiune"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, că nu are nicio emoţie cu privire la moţiunea simplă depusă de USR împotriva sa, arătându-se convins că social-democraţii vor vota "împotrivă", informează Agerpres.

"Nu, chiar nu am nicio emoţie. Suntem într-o coaliţie şi cred că într-o coaliţie ne respectăm", a spus Popescu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

El s-a declarat convins că social-democraţii vor vota "împotrivă" moţiunea simplă, care urmează să fie dezbătută luni în Camera Deputaţilor.

Ministrul Energiei a afirmat, pe de altă parte, că trebuie aşteptată reacţia mai multor companii privind recalcularea facturilor la energie.

"Dumneavoastră aţi văzut o recalculare la Enel. Haideţi să vedem ce se întâmplă şi la alte companii. Eu am văzut un anunţ de presă al Enel, nu generalizaţi ce înseamnă Enel. Eu am văzut recalculări de facturi tăiate la jumătate", a explicat Virgil Popescu.

Potrivit acestuia, la Guvern, va avea loc o întâlnire cu mai mulţi miniştri.

"Am fost astăzi convocat la Guvern pentru o întâlnire cu mai mulţi colegi miniştri, o să vedem ce discutăm acolo", a precizat el.

Biroul de presă al Guvernului a anunţat, luni dimineaţa, că premierul Nicolae Ciucă urmează să aibă la prânz o întâlnire de lucru cu miniştrii Energiei -Virgil Popescu, Finanţelor - Adrian Câciu şi Agriculturii - Adrian Chesnoiu privind măsurile adoptate de Guvern în domeniile economic şi energie pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Parca vreun Roman,a crezut ca veti MOTIUNEA v-a avea un VOT POZITIV.? JAFUL poate continua sub directa SUPRAVEGHERE a lui IOHANNIS,CATU,CIOLACU si CIUCA. SUCCESURI.!

    Normal cum sa ai vreo emotie, emotia e la noi cand vedem factura de gaz si la energie electrica. Cei care te tin in functie te-au pus sa ne jecmanesti si o faci cu succes. Cand ati avut voi vreo emotie de 32 de ani incoace?

    Normal ca , nu aveti nici o emotie , daca sunteti mana in mana cu mafia din energie ! Odata cu liberalizarea pietei libere , ne-ati spus ca , preturile nu vor creste , iar acum avem facturi mai mari cu cel putin 100 de lei , fata de anul 2020 -2021 !

    Instant ,, SISTEMUL " n - are anticorpi să ejaculeze ,, gunoiul " out ....

    1. cel mai slab ministru

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb