Visa: 763 de tranzacţii efectuate pe 30 decembrie pot participa la Loteria bonurilor fiscale

Ioana Dogaru
Companii / 19 ianuarie 2016

Persoanele care deţin carduri Visa au efectuat pe 30 decembrie 763 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 142 şi 142,99 lei fiecare, putând fi eligibile pentru câştigurile din cadrul Loteriei bonurilor fiscale, cu premii totale de 1 milion de lei, dacă mai deţin bonul fiscal, se arată într-un comunicat al Visa.

"Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 30 decembrie un număr de 763 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 142 şi 142,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei", se arată în comunicat.

La extragerea de duminică, 17 ianuarie, au ieşit câştigătoare bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015, aceasta fiind prima extragere din 2016 a Loteriei Bonurilor fiscale.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse de luni la sediile ANAF, precizează sursa citată.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, potrivit sursei citate.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administ rare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb