Viteză şi eficienţă fără egal în standul SMC Networks de la CeBIT 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 ianuarie 2008

29 ianuarie 2008 - SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare de bandă largă, va prezenta la ediţia din acest an a târgului de la Hanovra un portofoliu de soluţii de networking inovatoare, printre care se află primul switch 10G pe cupru şi cardurile adaptoare 10G pentru fibră şi cupru. De asemenea, vizitatorii standului A56 (pavilionul 13) de la CeBIT2008 vor putea vedea modernizări ale portofoliului existent de produse de networking de mare performanţă, ce vor fi utilizate în soluţiile viitoare acoperind o gamă vastă de clienţi de la firmele mici şi utilizatorii de acasă la IMM-uri, companiile mari şi furnizorii de servicii internet.

Primele soluţii 10G pe cupru din lume

Vizitatorii standului vor putea vedea primele carduri adaptoare pentru server din lume 10GBASE-T şi 10G XFP pentru fibră, care confirmă angajamentul SMC de a veni în sprijinul clienţilor pentru creşterea eficienţei reţelei.

Atât SMC10GPCle-XFP cât şi SMC10GPCle-10BT dispun de o gamă de facilităţi care le diferenţiază de produsele competiţiei, inclusiv faptul că SMC10GPCle-10BT este primul adaptor de server 10GBASE-T conform standardului IEEE802.3an disponibil pe piaţă. Reţelele bazate pe cupru sunt uşor de instalat, întreţinut şi upgradat, iar SMC10GPCIe-10BT este primul produs dintr-o serie ce va fi lansată de SMC care va conduce la adoptarea 10G în centrele de date din companiile mari. SMC10GPCle-XFP oferă module XFP pluggable (SR sau LR). Acest adaptor oferă flexibilitate pentru diferite extensii de reţea 10G, oferind performanţa 10GbE la o distanţă dintre porturi de la 300 m (SR) până la 10 km (LR).

SMC Networks va prezenta, de asemenea, în cadrul CeBIT 2008 primul switch de reţea 10GBASE-T multi-port standardizat şi XFP pe fibră 10G (SMC8724-10BT), ce va fi lansat pe piaţă în cursul acestui an. Switch-ul independent cu 24 de porturi TigerSwitch 10G valorifică puternica tehnologie 10G, incluzând Solarflare"s 10Xpress PHY şi switching-ul pe siliciu de la Fulcrum Microsystems. Conformitatea cu standardul IEEE802.3an le garantează clienţilor compatibilitatea integrală cu standardele şi interoperabilitatea.

VDSL2

Soluţia TigerAccess Extended Ethernet VDSL2 permite mediilor de lucru care includ mai multe încăperi şi mai mulţi utilizatori, cum sunt blocurile de locuinţe, hotelurile şi birourile să beneficieze de conexiuni la reţea de mare viteză pe liniile telefonice existente (POTS) şi pe liniile ISDN. Noua soluţie asigură o rată maximă de transfer de 100 Mbps upstream şi downstream, de 6 ori mai mult faţă de rata standard VDSL de 15 Mbps, ceea ce le permite utilizatorilor să folosească simultan servicii Triple Play, cum sunt, de exemplu, High Definition TV şi VoIP.

Noua familie de produse TigerAccess Extended Ethernet VDSL2 include un switch VDSL2 cu 24 de porturi cu splitter integrat (SMC7824M/VSW) şi un VDSL2 CPE/ modem (SMC7801A/VCP), care se conectează la un PC sau laptop dotat cu o placă de reţea 10/100 Mbps şi care nu necesită configurare software complexă.

Network Attached Storage (NAS)

Reţeaua înseamnă accesibilitate. Experienţa SMC în domeniul reţelisticii a determinat în mod natural introducerea unei noi linii de produse SMC TigerStore, care include sisteme de stocare de mare performanţă pentru IMM-uri şi piaţa SOHO. Primele produse, SMCNAS04 şi SMCNAS24, au fost lansate la începutul anului 2007. O noutate a acestei familii, ce va fi prezentată în premieră la CeBIT, este serverul de stocare NAS cu două compartimente SMCNAS02.

Familia de servere de stocare SMC TigerStore SMB NAS este o soluţie ce se adresează firmelor mici şi mijlocii. SMCNAS04 dispune de 4 sloturi pentru unităţi SATA II, care permit existenţa unui spaţiu de stocare de 4 TB, iar SMCNAS24 are 4 unităţi de câte 250 GB integrate. Noul server de stocare TigerStore SOHO NAS (SMCNAS02) dispune de două sloturi pentru unităţi SATA II, ce permit existenţa unei capacităţi totale de stocare de 2 TB. Cititorul de carduri SD/MMC/MC integrat permite vizualizarea şi transferul cu uşurinţă al fotografiilor de pe card direct pe serverul NAS.

Datorită capabilităţilor de stocare în reţea de mare viteză şi serverului de muzică iTunes încorporat, utilizatorii reţelei pot accesa şi partaja cu uşurinţă fişiere de date, muzică, fotografii şi video. Acceptând toate nivelele RAID semnificative pentru toleranţa la erori, precum şi JBOD (BIG), serverele SMC de stocare NAS asigură integritatea datelor prin surse redundante UPS şi hard discuri ce pot fi înlocuite la cald. Suportul pentru Active Directory permite utilizatorilor să conecteze serverul NAS la un domeniu de pe un server Windows, care poate fi utilizat pentru a controla drepturile utilizatorilor de pe NAS.

Wireless N -cea mai mare viteză şi arie de acoperire

Ideale pentru birourile mici şi locuinţe, reţelele wireless reprezintă o soluţie alternativă la reţelele cablate, simplă şi accesibilă. Datorită noului standard wireless IEEE802.11n, care oferă o viteză şi acoperire semnificativ mai mari, reţelele WLAN sunt acum potrivite pentru aplicaţiile ce necesită lăţime mare de bandă şi timp de răspuns foarte mic, cum sunt streaming-ul video şi de voce, ceea ce a condus la adoptarea pe scară tot mai mare a acestor tipuri de soluţii. Toate produsele wireless N ale SMC Networks sunt conforme cu standardul IEEE802.11n Draft v2.0 şi sunt certificate WiFi pentru a asigura interoperabilitatea cu produsele altor furnizori. Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă întregul portofoliu de routere Wireless N ADSL/ broadband la 300 Mbps şi de carduri adaptoare.

Programul DIALOG Partner

Cu 100% din vânzări realizate prin intermediul partenerilor, SMC Networks recunoaşte nevoia de a găsi parteneri de afaceri care să furnizeze clienţilor soluţii de vârf şi să asigure relaţii de parteneriat profitabile. Programul DIALOG pentru parteneri include trei nivele - Platinum, Gold şi Silver - calificarea partenerilor pe fiecare nivel făcându-se în concordanţă cu angajamentul faţă SMC Networks şi rezultatele financiare obţinute. În schimb, partenerii primesc o serie de beneficii, cum sunt: preţurile preferenţiale, discount-urile, materiale de instruire speciale şi fonduri de marketing. Vizitatorii târgului care sunt interesaţi să adere la programul de parteneri al SMC Networks vor putea să afle la stand ce le oferă programul şi cum se pot înregistra. Cei care se vor înregistra în timpul târgului vor participa la o tragere la sorţi la care vor putea câştiga un Apple iPod Nano de 4 GB.

Despre SMC Networks

SMC Networks (www.smc.com) este un important furnizor de hardware LAN şi de dispozitive de conectare în bandă largă. Compania utilizează resurse de producţie şi parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gamă tot mai diversificată de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit şi Fast Ethernet, dispozitive de reţea wireless, produse de conectivitate pentru bandă largă, precum şi adaptoare tradiţionale de reţea.

SMC Networks furnizează soluţii destinate companiilor mari, mijlocii şi mici, precum şi reţelelor de acasă. Distribuţia soluţiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali şi parteneri VAR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb