Vodafone Internet pe mobil aduce clienţilor conţinut nou

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 22 aprilie 2009

Clienţii Vodafone România beneficiază, de acum, de o ofertă extinsă de conţinut, acces mai uşor la informaţiile de interes şi la site-urile preferate, direct pe telefonul mobil, cu serviciul Vodafone Internet pe mobil, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei.

Astfel, clienţii vor regăsi în Vodafone live!, noi secţiuni şi o interfaţă grafică nouă ce vor asigura o navigare intuitivă în portal şi acces mai rapid la informaţiile dorite. Cu un singur click, utilizatorii pot ajunge în cele mai populare secţiuni din portal sau site-uri de mobil.

Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România, declară: "Odată cu lansarea serviciului Vodafone Internet pe mobil, traficul generat de clienţii Vodafone pe site-urile web a crescut de 15 ori. În plus, utilizatorii pot accesa pe telefonul mobil informaţii variate, pe măsură ce un număr din ce în ce mai mare de site-uri româneşti şi-au creat versiuni adaptate pentru telefonul mobil. În prezent, peste 50 de site-uri partenere sunt disponibile clienţilor noştri prin Vodafone Internet pe mobil".

Conform oficialilor companiei, oriunde în aria de acoperire a reţelei Vodafone România, utilizatorii se pot conecta la Internet, de pe telefonul mobil, pentru a-şi consulta e-mailurile sau pentru a comunica prin messenger cu prietenii. Cele mai populare reţele sociale pot fi accesate direct de pe telefonul mobil, în secţiunea "Comunitati".

Secţiunea "Descarca" reuneşte oferta de jocuri, canale TV Mobil, videoclipuri, muzică şi conţinut prin care utilizatorii îşi pot personaliză telefonul mobil, iar în sectiunea "Zilnice" clienţii Vodafone pot consulta informaţii despre vreme, trafic, horoscop, cursul valutar al BNR şi al altor bănci, informaţii despre baruri şi restaurante, programul evenimentelor culturale şi al cinematografelor, mai precizează comunicatul.

Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienţi, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu divizii în 27 de ţări pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb