Vodafone lansează Platforma globală de servicii de date

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 21 octombrie 2013

Vodafone România a anunţat, săptămâna trecută, lansarea Platformei globale de servicii de date (GDSP), dedicată clienţilor Vodafone care folosesc soluţii "Machine 2 Machine" (M2M). Astfel, platforma online GDSP oferă clienţilor Vodafone posibilitatea administrării tuturor conexiunilor M2M, inclusiv capacitatea de a activa, suspenda şi dezactiva dispozitive, de la distanţă, printr-un simplu click. Noua platformă globală M2M este un portal securizat, care permite folosirea şi administrarea în timp real a unui SIM global. SIM-urile globale funcţionează în roaming, sunt non-geografice, şi sunt funcţionale oriunde în lume, în reţeaua Vodafone, sau în ţările în care Vodafone are parteneriate de roaming. "Global Data Service Platform" se adresează companiilor mari şi celor care au operaţiuni în mai multe ţări, aducându-le beneficii precum accesul mai direct la informaţie, reducerea costurilor şi rapiditate sporită în procesele de lucru.

Vlad Mihalache, M2M Business Lead în cadrul Vodafone România, a declarat: "Soluţiile M2M au început să câştige din ce în ce mai mult teren în România, datorită inovaţiei pe care o aduc afacerilor şi eficienţei sporite. Noua soluţie aduce beneficii imediate companiilor, cum ar fi accesul mai rapid la informaţie, reducerea costurilor şi creşterea vitezei în procesele de lucru. Următorii doi ani vor fi decisivi pentru dezvoltarea sectorului M2M peste tot în lume, inclusiv în România".

Conform anunţului companiei, printre avantajele noii platforme dezvoltate se numără: verificarea permanentă a stării de activare a SIM-urilor (trafic, istoric, localizare), configurarea pragurilor de alertare la atingerea unui volum de trafic, mecanisme de securitate şi detectare a fraudelor, precum şi posibilitatea de a primi rapoarte personalizate. De asemenea, costurile companiilor care optează pentru SIM-urile globale sunt modulare.

Prin serviciul Machine to Machine (M2M), Vodafone oferă posibilitatea clienţilor să utilizeze dispozitive inteligente ce permit transmiterea de informaţii la intervale de timp prestabilite, fără intervenţie umană şi folosind reţeaua proprie.

De asemenea, potrivit unui studiu dezvoltat şi publicat de Vodafone Group anul acesta, peste 50% dintre companii vor adopta una dintre soluţiile Machine 2 Machine la nivel global până în anul 2015.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb