Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitaţiei iniţiate de către Ministerul Educaţiei

S.B.
Companii / 11 ianuarie 2021

Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitaţiei iniţiate de către Ministerul Educaţiei

Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi în cadrul licitaţiei coordonate de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cu scopul de a veni în sprijinul elevilor care nu au instrumentele necesare pentru a continua să înveţe online. Astfel, toate cele 108.327 tablete din cele 4 loturi câştigate (5, 6, 8 şi 9) de către Vodafone România în cadrul licitaţiei au fost livrate către inspectoratele şcolare judeţene până la sfârşitul anului trecut. Toate tabletele livrate beneficiază de servicii de internet nelimitat. Inspectoratele şcolare asigură, mai departe, distribuţia tabletelor către şcoli.

"Contextul pandemic actual ne-a arătat cu şi mai multă claritate necesitatea de adaptare a sistemului educaţional la tehnologii moderne şi soluţii digitale. Am înţeles cu toţii nevoia unui sistem de educaţie pregătit pentru viitor, care să integreze şi să beneficieze de avantajele şi oportunităţile pe care tehnologia le poate oferi astăzi. Dar, la fel de bine am putut vedea în contextul actual că, din păcate, prea mulţi elevi nu au instrumentele necesare pentru a continua să înveţe online. La Vodafone credem într-o lume a educaţiei care este digitalizată şi la care cât mai mulţi copii să aibă acces. Ne-am angajat să facem acest lucru posibil, iar implicarea noastră în acest proiect naţional continuă seria de iniţiative în domeniul educaţiei pe care le-am derulat, atât la nivelul companiei, cât şi prin Fundaţia Vodafone România.

Printr-un efort extraordinar al întregii echipe Vodafone România, am reuşit să finalizăm până la sfârşitul anului trecut livrările unui număr de peste 100.000 de tablete din loturile asumate în cadrul licitaţiei şi să dăm, astfel, şansa cât mai multor elevi să poată să continue şcoala online. Ne bucurăm că am reuşit să contribuim la atingerea acestui obiectiv într-un demers cu numeroase şi majore provocări în contextul actual, de ordin logistic, de management al stocurilor, într-un timp extrem de scurt. Este un moment important pentru accelerarea procesului de transformare digitală a sistemului de educaţie din România, iar Vodafone a dovedit că este un partener de încredere pentru un viitor mai bun, în care tehnologia este accesibilă tuturor", a spus Mihnea Rădulescu, Director Exterprise Business Unit, Vodafone România.

De asemenea, pe parcursul anului 2020, Vodafone România a livrat câteva zeci de mii de tablete conectate la internet în cadrul proiectelor educaţionale iniţiate la nivel local de către instituţii publice, instituţii de învăţământ şi ONG-uri cu scopul de a permite unui număr cât mai mare de elevi să poată beneficia de educaţie digitală în noile condiţii.

În plus, Vodafone România s-a implicat în proiectul naţional "Internet în şcoli", în cadrul căruia compania a conectat într-un termen de doar câteva săptămâni aproape o mie de şcoli din România.

În contextul pandemic, Fundaţia Vodafone România a accelerat extinderea programului "Şcoala din Valiză", derulat împreună cu Fundaţia World Vision România, cu scopul de a oferi şcolilor din mediul rural mijloacele necesare pentru clase digitale. În 2020, programul "Şcoala din Valiză" a ajuns la 40 de şcoli din mediul rural. În urma campaniei de donaţii "Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă", lansată în vara anului 2020,Fundaţia Vodafone România a dublat, până la 200.000 de euro, suma strânsă din donaţii şi a achiziţionat 1.200 de tablete care au ajuns în şcoli din mediul rural. Vodafone România oferă internet pentru toate şcolile din programul "Şcoala din Valiză" şi SIM-uri pentru tabletele donate, cu trafic gratuit de date mobile pentru acces la platforme educaţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb