Vodafone România a lansat reţeaua Supernet 4G+

A.M.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 6 septembrie 2016

Vodafone România a lansat reţeaua Supernet 4G+

Reprezentanţii Vodafone: "Din septembrie 2014 până în această lună, numărul utilizatorilor de internet 4G a crescut de 20 de ori, iar traficul a fost de 40 de ori mai mare"

Cătălin Buliga, Vodafone: "Am reuşit să depăşim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor"

Numărul utilizatorilor internetului 4G a crescut, din septembrie 2014 până în această lună de 20 de ori, iar traficul a fost de 40 de ori mai mare, au declarat, ieri, reprezentanţii Vodafone România, adăugând că traficul de video reprezintă mai mult de jumătate din totalul traficului de date, iar timpul mediu pentru fiecare utilizator care foloseşte serviciul de video se ridică la 1,5 ore/lună.

Cătălin Buliga, technology director la Vodafone România, a menţionat: "În aceşti doi ani, 50 milioane de site-uri cu phishing şi viruşi au fost blocate de către Vodafone, protejând clienţii de ele. De asemenea, reţeaua Vodafone protejează 600 milioane de sesiuni de date în fiecare zi".

Compania de telecomunicaţii Vodafone România a lansat, ieri, reţeaua Supernet 4G+, cu o acoperire disponibilă în cele 41 de reşedinţe de judeţ, în Bucureşti şi în alte 330 de localităţi, potrivit unui comunicat al Vodafone România.

Cătălin Buliga, technology director, a declarat: "În testele pe care le-am efectuat am reuşit să depăşim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susţine terminalele din ziua de azi".

Domnul Buliga a adăugat: "În 2012, când am lansat reţeaua 4G, aceasta funcţiona pe o singură frecvenţă. Evoluţia reţelei 4G a ajuns la ce se numeşte astăzi 4G+, care funcţionează pe mai multe frecvenţe. De exemplu, telefoanele care acoperă două frecvenţe, în ţara noastră fiind de numărul sutelor de mii, au o viteză de două ori mai mare".

Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director la Vodafone România, a precizat: "Cu Supernet 4G+ avem capacitatea de a combina tehnologia şi serviciile pentru a susţine noile tendinţe în comportamentul clienţilor, care includ creşterea consumului de date pe mobil şi jocurile interactive".

Vodafone România şi-a extins reţeaua naţională 4G, care acoperă acum 3.500 de localităţi. În Cluj-Napoca şi Iaşi, clienţii proprii vor avea internet gratuit timp de o lună.

Supernet 4G+ City vine ca urmare a iniţiativelor recente ale Vodafone România de a oferi internet gratuit şi nelimitat, precum Supernet Weekend, Weekendul de Valentine's Day, Ziua de Dragobete şi Supernet4G City la metroul din Bucureşti, conform reprezentanţilor companiei.

Companai Vodafone are divizii în 26 de ţări, 56 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb