Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking

A.C
Companii / 19 februarie 2018

Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking

Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking, companie românească din domeniul Internet of Things (IoT), care deţine marca EVOGPS, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Fondată în 2009, compania Evotracking este specializată în implementarea de soluţii telematice avansate, fiind un important jucător pe piaţa locală a serviciilor destinate administrării flotelor auto, conform sursei citate.

Portofoliul companiei cuprinde peste 40 de produse de management al flotelor care permit urmărirea şi monitorizarea în timp real a autovehiculelor, controlul consumului de combustibil, analiza comportamentului şoferului, precum şi alte soluţii telematice adaptate pentru companii din orice industrie, indiferent de dimensiunea acestora.

În comunicat se precizează: "Vodafone România oferă în prezent soluţii de management al flotelor auto pentru companii de toate dimensiunile, indiferent de domeniul de activitate, folosite pentru localizare şi monitorizare prin GPS a autovehiculelor. Vodafone Fleet Management este o soluţie care poate fi utilizată pentru flote auto de orice mărime, iar Vodafone Auto Manager, lansată recent, este prima soluţie plug-and-play de pe piaţa românească, adresată companiilor cu flote de maximum zece autovehicule".

Vodafone România oferă din 2003 soluţii IoT pentru companii din diverse industrii precum retail, auto, logistică şi utilităţi. Portofoliul serviciilor IoT răspunde unei game extinse de nevoi, de la cele legate de administrarea flotelor auto, la telemetrie, gestionarea de la distanţă a automatelor de distribuţie, servicii de securitate şi supraveghere a clădirilor rezidenţiale şi de birouri.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Aceasta este prima achiziţie integrală pe care Vodafone România o face pe piaţa locală şi reflectă calitatea business-ului Evotracking. Tranzacţia ne consolidează poziţia de lider în furnizarea soluţiilor IoT pe piaţa din România şi ne va permite să le oferim clienţilor o gamă mai variată de tehnologii şi de servicii".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb