VODAFONE ROMÂNIA: Tehnologie 5G pentru primul concert care a integrat o hologramă live

A.T.
Ziarul BURSA #Companii / 21 februarie 2019

Tehnologie 5G pentru primul concert care a integrat o hologramă live

Vodafone România a asigurat tehnologia 5G pentru primul concert din ţara noastră în care a fost integrată o secvenţă live transmisă printr-o hologramă. Astfel, într-un concert susţinut de trupa rock Viţa de Vie a fost integrată holograma live a lui Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestaţie artistică în faţa unui public. Această soluţie pentru apariţia sa în concert, posibilă cu ajutorul tehnologiei 5G furnizată de Vodafone Româ­nia, l-a ajutat să fie în totalitate conectat cu publicul, în pofida fricii sale de scenă.

Luca şi-a interpretat piesele într-o încăpere aflată la aproximativ 2 km dis­tanţă de sala de concert. Datorită suportului 5G oferit de Vodafone Româ­nia, el a putut participa pe cale virtuală la spectacol şi să cânte alături de întreaga trupă, într-un episod surpriză al concertului Viţa de Vie. Holograma adusă la viaţă prin tehnologia 5G a făcut posibilă transmisiunea audio şi video la nivelul de înaltă calitate necesar, precum şi sincronizarea artiştilor pe toată durata evoluţiei lor live.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: "Vodafone Româ­nia a folosit întotdeauna cele mai noi tehnologii pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor, începând chiar de la primul apel de voce realizat în reţeaua noastră digitală, în 1997. Am marcat de-a lungul anilor multe premiere reuşite. Acum, folosim capabilităţile 5G în practică şi inovăm din nou, de această dată la intersecţia dintre arta spectacolului live şi tehnologia de ultimă oră, pentru a-i da unui tânăr muzician talentat curajul să-şi depăşească teama de scenă şi să-şi transforme visul în realitate. Îi dorim ca mâine să devină un adevărat star în muzică. Astăzi (n.r. marţi), a simţit o parte din această experienţă, iar acest lucru ne demonstrează că viitorul este deja prezent". (C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb