Voluntarii Crucii Roşii trec pe COSMOTE

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 11 noiembrie 2008

COSMOTE România a donat Crucii Roşii Române 520 de pachete de telefonie mobilă, prin care voluntarii organizaţiei vor putea comunica atunci când intervin în diferite situaţii şi zone afectate din ţară, ca şi în cazul inundaţiilor din Moldova din iulie 2008.

Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România, declară: "Voluntarii Crucii Roşii sunt întotdeauna acolo unde este nevoie de ajutorul lor, în toate situaţiile de urgenţa sau în caz de dezastre. De multe ori, ei intervin în zone greu accesibile din ţară, în locuri în care comunicarea este crucială pentru a salva vieţi. Tocmai de aceea, COSMOTE donează Crucii Roşii echipamente de telefonie mobilă care să asigure o legătură permanentă şi neîntreruptă în timpul operaţiunilor de salvare. Astfel, dorim să fim alături de cei aflaţi în dificultate."

COSMOTE este un susţinător constant al activităţilor Crucii Roşii, atât prin deschiderea gratuită a unor numere de telefon prin care se pot face donaţii, cât şi prin alte activităţi umanitare. Angajaţii companiei s-au alăturat şi ei în sprijinirea programelor asociaţiei, prin donaţii de îmbrăcăminte, jucării şi cărţi.

"Voluntarii Crucii Roşii joacă un rol esenţial în procesul de asistenţă a victimelor dezastrelor. Cu ajutorul acestor oameni inimoşi, Crucea Roşie poate interveni în cazuri de dezastre naturale, poate oferi bunuri de prim ajutor şi de primă necesitate celor care suferă. De asemenea, tot prin intermediul voluntarilor, Crucea Roşie poate realiza o evaluare a nevoilor populaţiei afectate. Donaţia COSMOTE îi va ajuta pe voluntarii noştri să se mobilizeze mai rapid, pentru a interveni în zonele în care este nevoie", spune Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Prin activităţile sale externe de responsabilitate socială, COSMOTE vizează domenii precum mediul, educaţia şi îmbunătăţirea mediului social. Între partenerii COSMOTE se regăsesc MaiMultVerde, Crucea Roşie România, Asociaţia Naţională a Surzilor din România (ANSR) şi Salvaţi Copiii. COSMOTE este membru fondator al Mentorship, singura platformă online de îndrumare profesională şi educaţie non-formală din România, adresată elevilor de liceu şi studenţilor.

Crucea Roşie Română, înfiinţată în 1876, este o organizaţie neguvernamentală de interes naţional, bazată pe voluntariat. Membru al Mişcării Internaţionale de Crucea Roşie, organizaţia este ghidată de principiile fundamentale Umanitate, Imparţialitate, Neutralitate, Independenţă, Voluntariat, Unitate şi Universalitate. Crucea Roşie are ca misiune prevenirea şi alinarea, în mod imparţial a suferinţei umane în orice împrejurare, fără nici o discriminare bazată pe cetăţenie, naţionalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenenţă militară, socială sau politică. Principalele domenii de activitate sunt promovarea valorilor umanitare, pregătirea şi intervenţia în cazul unui dezastru, promovarea sănătăţii şi asistenţa persoanelor la nivel comunitar.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb