Webex by Cisco lansează mai multe inovaţii care răspund provocărilor aduse de modul de lucru hibrid

Comunicate de presă / 29 octombrie 2021

Webex by Cisco lansează mai multe inovaţii care răspund provocărilor aduse de modul de lucru hibrid

Cisco (NASDAQ: CSCO) a anunţat în cadrul evenimentului WebexOne 2021 noi inovaţii aduse ecosistemului Webex, prima şi cea mai cuprinzătoare soluţie end-to-end pentru lucrul hibrid, din industrie, conform unui comunicat remis redacţiei.

Noile capabilităţi pentru întâlniri şi mesagerie ale Webex Suite permit clienţilor să le ofere angajaţilor aceleaşi avantaje, indiferent de locaţie. Noile dispozitive de colaborare îmbunătăţesc colaborarea, iar noul portofoliu Webex Events poate ajuta la organizarea de evenimente hibride de mari dimensiuni. În plus, interoperabilitatea Webex cu platformele de comunicaţii video Zoom, Microsoft şi Google asigură o colaborare perfectă cu platformele şi dispozitivele preferate de clienţi.

"Tehnologia oferă multe beneficii, dar cel mai mare este capacitatea de a conecta oamenii şi de a asigura condiţii egale pentru foarte mulţi oameni de pe tot globul", a declarat Jeetu Patel, EVP şi GM, la Cisco Security and Collaboration. "Noile inovaţii Webex îi ajută pe clienţii noştri să valorifice potenţialul angajaţilor care lucrează în sistem hibrid - permiţându-le să colaboreze în moduri noi şi să genereze experienţe incluzive."

Cisco a lansat peste 1.000 de inovaţii Webex în ultimele 12 luni. În cadrul evenimentului WebexOne 2021 au fost prezentate inovaţii pentru angajaţii care lucrează în sistem hibrid, pentru spaţiile de lucru, pentru evenimente şi echipele IT.

Mediu de lucru hibrid orientat către incluziune

Sistem audio inteligent, bazat pe AI (Artificial Intelligence - Inteligenţă Artificială): Funcţia Webex de optimizare a vocilor ("optimize for all voices") egalizează vocile astfel încât toţi participanţii pot fi auziţi, indiferent cât de departe se află faţă de dispozitivul utilizat în conferinţă. Funcţia Speaker selectivity poate distinge persoana care vorbeşte de zgomotele de fundal, eliminând sunetele care distrag atenţia.

Combaterea oboselii şi implicarea echipei: Noile funcţii Webex Collaboration Insights ajută echipele să combată oboseala şi oferă un grad mai mare de confort. Funcţia Connections ţine evidenţa primelor 10 persoane cu care utilizatorii colaborează săptămânal, noile funcţii şi locaţii ale colegilor şi multe altele. Funcţiile Well-being şi Cohesion din Personal Insights oferă echipelor o perspectivă anonimă asupra tiparelor de lucru, a sentimentelor oamenilor şi a îndeplinirii obiectivelor. Un manager, de exemplu, poate observa că tot mai mulţi membri ai echipei lucrează până seara târziu şi poate remedia situaţia într-un mod proactiv.

Reducerea factorilor de stres şi prevenirea oboselii cauzate de întâlniri: Clienţii Webex Suite au acum acces la Thrive Reset, o funcţie care, pe baza cercetărilor, a relevat că este nevoie de 60 până la 90 de secunde pentru a gestiona stresul. Persoanele care folosesc Webex pot descărca materiale înregistrate pe diferite subiecte sau pot încărca fotografii personale, pentru a-i ajuta să se concentreze asupra respiraţiei, să reflecteze la motivele pentru care sunt recunoscători, să regândească problemele, sau pur şi simplu să se destindă.

Comunicare asincronă pentru mai puţine întâlniri: Doar 48% dintre participanţi vorbesc, în medie, în timpul întâlnirilor (sursa: Cisco Hybrid Work Index). Angajaţii lucrează pe fusuri orare diferite şi trebuie să păstreze un echilibru al numărului de întâlniri, pentru a evita supraîncărcarea, de aceea comunicarea asincronă precum Vidcast oferă posibilitatea de a înregistra, viziona, comenta şi reacţiona conform ritmului propriu. Versiunea Beta a Vidcast este disponibilă la vidcast.io şi se preconizează că va fi integrată în aplicaţia Webex în primăvara anului 2022.

Aceleaşi beneficii, indiferent de locaţie

Funcţii îmbunătăţite ale camerei video inteligente: Noi capabilităţi pentru People Focus, disponibile din luna decembrie, care vor oferi o claritate mai bună şi imagini optimizate ale gesturilor faciale şi ale limbajului corporal pentru participanţi. Optimizările care vor fi aduse camerei inteligente Webex la începutul anului 2022 vor îmbunătăţi şi mai mult imaginile redate din sălile de întâlnire. Participanţii din sala de conferinţe vor apărea în casete individuale pe ecran, indiferent de soluţia de întâlniri utilizată.

Personalizarea spaţiului de lucru cu dispozitive colorate: Noul Webex Desk Mini permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă un spaţiu de lucru oriunde. Dispune de un display interactiv de 1080p şi 39,6 cm, cameră HD de 64 de grade, difuzor şi microfoane pentru eliminarea zgomotului de fundal. În premieră, Cisco oferă mai multe opţiuni de culoare (First Light, Carbon Black sau Woodland Green, Nordic Blue şi Desert Sand Limited Edition) pentru Webex Desk Mini şi Webex Desk de 60 cm. Webex Desk Mini şi Webex Desk cu culori personalizate vor fi disponibile pentru comandă la începutul anului 2022, începând de la 995 de dolari şi, respectiv, 1.249 de dolari.

Colaborare creativă cu dispozitive whiteboard: Webex Whiteboarding permite utilizatorilor să creeze, să găsească, să editeze şi să partajeze dispozitive whiteboard cu oricine, inclusiv cu persoane din afara organizaţiei, folosind orice dispozitiv mobil, tabletă, laptop sau orice dispozitiv Webex tactil, inclusiv noul Webex Board Pro. Webex Board Pro permite conferinţe video integrate, este dotat cu camere duale 4K, sunet direcţional, două stylus-uri active şi oferă posibilitatea de a alege între un display de 139 cm sau de 190 cm. Webex Board Pro va fi disponibil pentru comandă din noiembrie 2021 începând de la 8.995 de dolari (55") şi, respectiv, 14.995 de dolari (75").

Evenimente hibride pentru toate tipurile de public

Evenimente hibride scalabile: În urma achiziţiei Socio Labs şi Slido, Cisco extinde portofoliul Webex Events pentru a ajuta organizaţiile să promoveze evenimente hibride de toate tipurile şi dimensiunile - de la webinarii, la evenimente şi conferinţe cu mai multe sesiuni. Sunt disponibile mai multe funcţionalităţi pentru evenimentele hibride, inclusiv ecusoane şi imprimare de bilete, monetizare şi socializare. Clienţii pot găzdui până la 10.000 de participanţi în modul webinar şi 100.000 în modul webcast prin intermediul Webex Webinars. Integrarea tehnologiei Slido de sondare a opiniei, chestionare şi Q&A în Webex Events creşte interactivitatea şi implicarea participanţilor.

Interpretare simultană pentru publicuri globale: Doar Webex Events oferă organizatorilor de întâlniri sau evenimente în mai multe limbi posibilitatea de a programa un număr nelimitat de canale lingvistice cu mai mulţi interpreţi. Participanţii îşi pot selecta limba preferată când intră în întâlnire.

Fluxuri de lucru flexibile şi sigure pentru colaborare de oriunde

Comunicare fluidă, indiferent de dispozitiv sau platformă: Dispozitivele Webex sunt interoperabile cu Zoom, Microsoft şi Google.

Fluxuri de lucru continue cu aplicaţii integrate: Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor care comută între aplicaţii atunci când utilizează Webex, peste 60 de integrări ale partenerilor vor fi disponibile în Webex. Acestea includ Smartsheet, Hacker Rank, Thrive Reset, Miro, Mural şi multe altele, care sunt disponibile în prezent direct în Webex. În lunile următoare vor fi adăugate integrări suplimentare.

Vizibilitate a experienţei de colaborare: Cisco Meraki Insight şi ThousandEyes ajută echipele IT să protejeze în mod proactiv experienţa de colaborare Webex. Datorită Meraki Insight, echipele IT beneficiază de analize bazate pe inteligenţă artificială pentru a identifica sursa problemelor. Datorită noilor agenţi Webex ThousandEyes, echipele IT obţin o vizibilitate fără precedent şi pot identifica, diagnostica şi remedia rapid problemele de performanţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb