Webhelp a achiziţionat Callpex în Turcia şi CSM în Elveţia

Andrei Stan
Companii / 2 octombrie 2015

Grupul Webhelp, care activează pe piaţa soluţiilor şi serviciilor de administrare a relaţiilor cu clienţii, face prima achiziţie în afara Europei prin asimilarea societăţii turce Callpex, informează un comunicat de presă al companiei remis redacţiei.

De asemenea, achiziţia companiei elveţiene CSM "confirmă ambiţia grupului Webhelp de a deveni lider în Europa, în sectorul său de activitate", se susţine în comunicat.

Compania vizează o cifră de afaceri de 725 de milioane de euro în 2015, şi doreşte să realizeze cât mai curând posibil venituri de 1 miliard de euro în EMEA.

Webhelp devine al patrulea jucător pe piaţa turcă, aflată într-o creştere anuală de 10%.

După achiziţia, în iunie 2015, Perry & Knorr, Walter Services Internaţional şi Online, care i-au permis să-şi consolideze poziţia pe continentul european (Germania, Republica Cehă, Italia, Austria, Elveţia, România şi Polonia), Webhelp traversează Bosforul cu obiectivul de a se instala în Turcia.

«Cu 70.000 de posturi de consilieri clienţi în centre de apel, pentru o populaţie de doar 75 de milioane de locuitori, faţă de 350.000 de posturi în Franţa, Turcia este o piaţă cu un potenţial uriaş pentru managementul relaţiilor cu clienţii, susţinută de o creştere economică puternică şi demografica», a declarat Frederic Jousset, co-fondator şi preşedinte al Webhelp.

Cu ajutorul Callpex, Webhelp obţine creşterea cifrei de afaceri cu 20 de milioane de euro şi îşi consolidează portofoliul de conturi majore, preluând "contracte strategice" precum: Pegasus Airlines, Avea, TTNet, Garanti Bank şi Borusan, conform comunicatului.

Callpex permite Webhelp să realizeze prima sa achiziţie în afara Europei şi să fie prezent într-o ţară aflată în plină creştere economică.

Olivier Duha, fondator şi co-preşedinte al grupului Webhelp, declară: "Cu Callpex, Webhelp îşi continuă strategia de expansiune internaţională ţintind achiziţia companiilor aflate în Top 5 pe pieţele respective, cu un model original bazat pe o implicare puternică a managerilor locali în capitalul Webhelp, pentru a crea un adevărat elan antreprenorial".

Webhelp anunţă şi asimilarea companiei CSM, specializată în servicii de achiziţie şi retenţie. Societatea cu sediul în Geneva operează în principal în vestul Elveţiei iar portofoliul său de clienţi include principalele grupuri mass-media elveţiene.

Această tranzacţie vine să completeze achiziţia realizată în iulie 2015, a Walter Services, lider în Elveţia, şi plasează Webhelp pe cea de-a doua poziţie în domeniul outsourcing-ului in relaţia client, în Elveţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb