Wetterbest lansează Panorama- ţiglă metalică modulară

G.D.
Companii #Construcţii / 2 mai 2022

Wetterbest lansează Panorama- ţiglă metalică modulară

Wetterbest lansează un nou produs pe piaţa construcţiilor din România, Panorama - ţiglă metalică modulară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Wetterbest Panorama reprezintă un sistem complet pentru acoperiş destinat fiecărui tip de casă. Modularitatea componentelor permite transportul uşor, asamblarea facilă pe acoperiş şi reducerea cu până la 20% a deşeurilor, în comparaţie cu sistemele tradiţionale de acoperiş.

"De astăzi ne extindem portofoliul cu un nou tip de produs-ţiglă metalică modulară. Wetterbest Panorama este un produs cu o rezistenţă mecanică superioară care prin finisajul mat asigură o eleganţă distinctivă acoperişului oricărui tip de casă.

Fiind un produs modular este uşor de depozitat, transportat, montat. Mai mult decât atât, oferă posibilitatea dezinstalării modulelor individuale, fără a demonta întregul acoperiş, în cazul în care este nevoie de instalarea unor trape sau ferestre de mansardă", a declarat Marian Pîrvu, CEO Wetterbest.

Ţigla metalică modulară Panorama are un design unic prin canelura specifică care separă plăcile individuale. Canelura asigură o poziţionare uşoară în momentul montajului, uşurează instalarea şi măsurarea volumului de material necesar, asigură o suprafaţă uniformă acoperişului, oferă rigiditate suplimentară şi compensează tensiunile cauzate de dilatarea termică.

Un singur set Wetterbest Panorama include 270 de plăci, echivalentul a 238,76 m2 de acoperiş. Acesta este disponibil pe europaleţi cu un ambalaj ce oferă un nivel înalt de protecţie, format din polistiren, benzi dedicate pentru protecţia marginilor, borduri de protecţie, capac din carton şi acoperire cu folie. Ţigla metalică modulară - Wetterbest Panorama vine la pachet cu o serie de accesorii, precum: pazie, dolie, şorţ streaşină, colector fronton, etc, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb