Wiesana Delecta îţi oferă o vară plină de răcoare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 24 iulie 2007

"Wiesana delecta - câştigi pe loc o vară plină de răcoare" este titlul promoţiei pe care agenţia de marketing direct More Results Marketing o implementeaza în această perioadă pentru Orkla Foods România.

Începând cu a doua jumătate a lunii iunie până la sfârşitul verii, orice participant la promoţie poate castiga pe loc cu un premiu pe cât de râvnit în acest anotimp super fierbinte, pe atât de atractiv şi necesar. Mesajul câştigător te pune în posesia unui set complet de aer condiţionat (cu tot cu kit-ul de instalare)! Mecanismul promoţiei, simplu şi la îndemâna oricui, este disponibil pe cele 3 tipuri de sortimente de margarină Wiesana participante la promoţie (Delecta zi de zi 500g, Delecta uşor sărată 500g şi Delecta cu lecitină şi vitamine 500g) dar şi pe site-ul oficial al promoţiei - www.regulamentepromotii.ro, iar numărul total de premii oferite la aceasta promoţie este 300 de aparate! Promoţia Wiesana este comunicată pe etichetele promoţionale dezvoltate special pentru această campanie, materiale promoţionale amplasate în magazine precum şi printr-un spot TV difuzat pe unele dintre cele mai importante staţii. Valoarea totală a premiilor oferite în această promoţie este de 214.800 RON.

Echipa care a realizat a realizat acest proiect este compusă din: Adriana Dragomir - Brand Manager la Orkla Foods România, iar din din partea More Results Marketing: Bogdan Nicolae - Managing Partner şi Elena Niţu - Project Manager

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb