"Wizrom Software" are doi noi directori

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 ianuarie 2008

"Wizrom Software" are doi noi directori

Compania Wizrom Software, unul dintre primii cinci jucători de pe piaţa locală a soluţiilor informatice de business, are începând de luna aceasta doi Managing Directors, în persoana lui Zemy Apfelbaum şi respectiv Adrian Bodomoiu. Zemy Apfelbaum a ocupat până în prezent funcţia de Sales & Marketing Manager, în timp ce Adrian Bodomoiu a deţinut postul de Operations Manager.

"Am optat pentru această variantă de management pentru a fructifica la maxim atât oportunităţile existente în acest moment pe piaţa de soluţii de business din regiune cât şi parteneriatul cu One1 Software, una din cele mai importante companii din domeniul IT din Israel", a declarat Zemy Apfelbaum, Managing Director Wizrom Software.

Fostul director general Cristian Udrescu rămâne acţionar al companiei ,dar a încheiat activitatea executivă la Wizrom şi s-a lansat într-o serie de proiecte personale.

Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software, a afirmat: "Considerând că un potenţial important pentru creşterea viitoare a companiei îl reprezintă baza de clienţi deja existenţi, şi continuând ideea noastră de a fi un partener pe termen lung al companiilor care utilizează soluţiile noastre, am decis înfiinţarea unui nou departament - Customer Service, destinat în primă instanţă companiilor mijlocii şi mari din portofoliul nostru şi care va fi extins ulterior pentru a-i deservi pe toţi clienţii noştri".

Compania românească Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piaţa românească încă din anul 1992. De la sfârşitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale în Republica Moldova şi Bulgaria, Wizrom are peste 2,400 de clienţi activi şi 20.000 de licenţe instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb