Wizz Air Abu Dhabi a operat primul său zbor către Maldive

V.G.
Companii / 4 octombrie 2022

Wizz Air Abu Dhabi a operat primul său zbor către Maldive

Noua rută face parte din planurile promiţătoare de expansiune şi va consolida conectivitatea dintre Abu Dhabi şi restul lumii

Zborurile către destinaţia de vacanţă de vis vor fi operate de astăzi de a cincea aeronavă care se alătură flotei companiei aeriene naţionale

Wizz Air Abu Dhabi, compania aeriană naţională ultra-low-cost din Emiratele Arabe Unite, a anunţat astăzi lansarea primului său zbor către Male, în Insulele Maldive, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ruta va fi operată de patru ori pe săptămână în luna octombrie, în fiecare marţi, joi, sâmbătă şi duminică. Frecvenţa va creşte la şase zboruri pe săptămână în noiembrie şi la o frecvenţă zilnică din decembrie.

Lansarea noii rute se aliniază planurilor de expansiune ale companiei aeriene şi va fi operată de a cincea aeronavă care s-a alăturat recent flotei sale, modelul de ultimă generaţie Airbus A321neo.

Situate în Oceanul Indian, Insulele Maldive sunt de mult timp preferatele călătorilor datorită priveliştilor perfecte, plajelor cu nisip fin şi recifelor. Cu nenumărate lagune, palmieri şi recife inundate de viaţă marină, insulele cuprind aproximativ 1.200 de mici insule de corali şi bancuri de nisip, oferind o evadare departe de viaţa de zi cu zi.

Pentru cei care doresc să descopere insulele Maldive, noua rută oferă opţiuni de călătorie la preţuri accesibile atât în Emiratele Arabe Unite, cât şi pentru pasagerii care călătoresc din Europa Centrală şi de Est prin intermediul reţelei Wizz Air.

Michael Berlouis, director general Wizz Air Abu Dhabi, a declarat: "Oferind o vacanţă ideală pentru relaxare, descoperire de sine şi momente perfecte, nu este surprinzător faptul că Maldivele sunt o destinaţie mereu populară. În linie cu angajamentul nostru de a oferi clienţilor experienţe de călătorie low-cost de top în lume, suntem încântaţi să zburăm către acest paradis tropical, deblocând noi opţiuni de călătorie nu doar pentru cei din Emiratele Arabe Unite, ci şi pentru pasagerii din alte ţări".

"Pe măsură ce ne continuăm planurile de expansiune şi lucrăm pentru a transforma Abu Dhabi într-un hub pentru aviaţie, noua rută ne va ajuta să conectăm mai mulţi turişti internaţionali cu oraşul, putând să se oprească aici şi să exploreze experienţele uimitoare pe care le are de oferit. De asemenea, ruta va fi operată de a cincea aeronavă Airbus A321neo, care a fost adăugată recent la noua noastră flotă şi care oferă cel mai scăzut consum de combustibil, emisii şi amprentă sonoră", a adăugat Berlouis.

Dr. Abdulla Mausoom, ministrul Turismului din Maldive, a declarat: "Cu aceste conexiunile globale extinse pe care le oferă Emiratele Arabe Unite, noua rută de la Abu Dhabi va consolida conectivitatea dintre Maldive şi restul lumii. Şi, cu această conectivitate îmbunătăţită, le urez bun venit celor din EAU, să călătorească în Maldive şi să experimenteze ospitalitatea maldiviană. Datorită zborurilor directe între Abu Dhabi şi Maldive, mai mulţi oameni pot profita de această legătură convenabilă. Le urez succes celor de la Wizz Air pe noua lor rută către Maldive".

"Numărul călătorilor către Maldive a crescut semnificativ de-a lungul anilor, iar în acest an anticipăm un nou record, mai mare decât cifrele pre-covid. Ca parte esenţială în industria turismului, dorim ca mai multe companii aeriene să înceapă zboruri directe, ceea ce ne va permite să atragem mai mulţi vizitatori din întreaga lume. În esenţă, scopul nostru este să conectăm Maldivele de restul lumii", a declarat Mahjoob Shujau, CEO şi Director General în cadrul Maldives Airports Company Ltd.

Noua rută le va oferi călătorilor posibilitatea de a explora destinaţia minunată şi se aliniază ambiţiilor companiei aeriene de a oferi turiştilor şi rezidenţilor experienţe fără probleme şi la preţuri accesibile. Biletele sunt puse în vânzare pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, cu tarife începând de la 359 AED.

Situat strategic în Emiratele Arabe Unite, compania Wizz Air Abu Dhabi oferă opţiuni de călătorie ieftine şi eficiente către Alexandria (Egipt), Almaty (Kazahstan), Amman (Iordania), Aqaba (Iordania), Atena (Grecia), Baku (Azerbaijan), Belgrad (Serbia), Bucureşti şi Cluj-Napoca (România), Dammam (Arabia Saudită), Kuweit City (Kuweit), Kutaisi (Georgia), Manama (Bahrain), Male (Maldive), Muscat (Oman), Nur Sultan (Kazahstan), Salalah (Oman), Santorini (Grecia), Sarajevo (Bosnia), Sohag (Egipt), Tel-Aviv (Israel), Tirana (Albania) şi Erevan (Armenia), printre altele.

Compania aeriană deţine o flotă nouă compusă din cinci aeronave Airbus A321neo de ultimă generaţie, care asigură un consum de combustibil, emisii şi o amprentă sonoră extrem de reduse. Wizz Air Abu Dhabi are cea mai mică amprentă de mediu dintre concurenţii săi din regiune, evidenţiind angajamentul pe termen lung al companiei aeriene faţă de sustenabilitate.

Pentru o garanţie în plus în această perioadă incertă, pasagerii îşi pot rezerva bilete cu încredere, datorită WIZZ Flex. Cu WIZZ Flex, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb