Wizz Air anunţă extinderea reţelei din Tîrgu Mureş

T.T.
Companii / 8 iulie 2019

Wizz Air anunţă extinderea reţelei din Tîrgu Mureş

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa şi cea mai mare companie aeriană din România, a anunţat, astăzi, extinderea reţelei din Tîrgu Mureş.

Începând cu data de 27 octombrie, zborurile către Budapesta vor fi operate zilnic. Pasagerii îşi pot planifica deja călătoriile în acest oraş, biletele fiind disponibile pe wizzair.com cu preţuri începând de la doar 39 RON / 9,99 EUR, se arată într-un comunicat al companiei.

În 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse de călătorie spre şi dinspre România, ceea ce reprezintă o creştere cu 14% faţă de anul anterior, în timp ce în primele 6 luni ale anului 2019 un total de 4,4 milioane de pasageri au călătorit cu WIZZ din şi spre România, cu 15% mai mult decât anul trecut.

În întreaga ţară, operaţiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă în industriile conexe. WIZZ oferă acum 145 de rute către 20 de ţări de la 10 aeroporturi din România, potrivit comunicatului.

Primul zbor WIZZ a decolat de la Tîrgu Mureş spre Londra Luton în 2006 şi a fost primul zbor Wizz Air din România.

În prezent, reţeaua WIZZ din Tîrgu Mureş constă în patru rute către trei ţări, iar numărul de pasageri transportaţi din 2006 până în prezent este de 2,2 milioane. Frecvenţa crescută a serviciului aduce anual o creştere cu 40% a capacităţii totale de transport de la şi spre Tîrgu Mureş, care în 2020 va ajunge la 265.000 de locuri.

"Tîrgu Mureş are o semnificaţie specială pentru Wizz Air, deoarece este primul oraş din România de unde am operat. În ultimii 13 ani am transportat mai mult de două milioane de pasageri pe rutele noastre cu tarife scăzute, oferind în acelaşi timp nenumărate oportunităţi prin călătorii accesibile în Transilvania. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, rămânem dedicaţi clienţilor noştri transilvăneni din Tîrgu Mureş, care în curând se vor putea bucura de serviciul nostru excelent la bordul curselor zilnice spre Budapesta sau al uneia dintre cele de pe celelalte trei rute. Echipajul nostru aşteaptă cu nerăbdare să primească fiecare pasager WIZZ cu un zâmbet la bordul aeronavelor noastre.", a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, citat în comunicat.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 114 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 147 de destinaţii din 44 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb