Wizz Air reafirmă promisiunea de a angaja mai multe femei în poziţii de pilot şi de conducere

J.P.
Comunicate de presă / 8 martie 2021

Wizz Air reafirmă promisiunea de a angaja mai multe femei în poziţii de pilot şi de conducere

Wizz Air sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii şi "Săptămâna Femeilor în Aviaţie" prin reconfirmarea angajamentului de a spori diversitatea de gen în industria aviaţiei, cu promisiunea de a angaja mai multe femei-pilot şi femei în roluri de conducere, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cifre recente arată că doar 5,1% dintre piloţii din lume sunt femei, accentuând necesitatea industriei de a creşte diversitatea în roluri dominate în mod tradiţional de bărbaţi. Wizz Air îşi reafirmă astăzi angajamentul de a creşte numărul femeilor pilot prin programul său "Cabin Crew to Flight Deck", care susţine membrii aspiranţi ai echipajului să depăşească barierele din demersul de a deveni pilot printr-un important sprijin financiar, de călătorie şi cazare, precum şi un program adaptat de muncă şi studiu, arată sursa citată.

Programul de 40 de săptămâni le oferă membrilor ambiţioşi ai echipajului oportunitatea să îşi formeze cariera în cadrul companiei aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa, care operează una dintre cele mai tinere şi eficiente flote din industrie.

Întrucât "Săptămâna Femeilor în Aviaţie" începe din 8 martie 2021, Wizz Air se angajează să sprijine dezvoltarea carierelor femeilor în toate domeniile industriei aviatice, inclusiv angajamentul de a crea reprezentări echilibrate de gen în consiliile şi funcţiile de conducere ale companiei aeriene.

Marion Geoffroy, Chief Corporate Officer Wizz Air, a declarat: "În cadrul WIZZ, ştim că o forţă de muncă diversă ne face mai buni, motiv pentru care sărbătorim femeile din WIZZ nu doar astăzi, ci în fiecare zi, întrucât ele au un rol vital în compania noastră. Misiunea noastră este de a inspira următoarea generaţie de femei din aviaţie, oferindu-le oportunitatea să îşi înceapă şi dezvolta cariera la Wizz Air. De la membrii echipajului de bord şi piloţi la ingineri de zbor, mecanici de sol şi angajaţii din birouri, continuăm să susţinem emanciparea şi egalitatea femeilor în această industrie şi ne reafirmăm astăzi angajamentul de a sprijini transformarea în realitate a egalităţii de gen în industria aeronautică."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb