World Class anunţă noi soluţii Corporate de health & fitness şi lansează programul Healthy Week pentru companii

G.D.
Companii / 6 februarie 2023

World Class anunţă noi soluţii Corporate de health & fitness şi lansează programul Healthy Week pentru companii

World Class îşi dezvoltă în continuare oferta premium all-inclusive de health & fitness dedicate membrilor săi Corporate şi anunţă noi pachete şi programe de wellness corporativ, la intrarea în vigoare a noii legi a deductibilităţii, conform unui comunicat remis redacţiei. Legea intră în vigoare pe 1 februarie 2023 şi permite tuturor angajaţilor din România să beneficieze de abonamente de fitness de până la 400 de euro anual.

Potrivit sursei citate, World Class deţine preşedinţia RomaniaActive, vocea unită a industriei de health & fitness din România şi, alături de membrii fondatori, s-a numărat printre iniţiatorii noii legi, prin promovarea si susţinerea continuă a importanţei deductibilităţii abonamentelor de fitness.

"Toate cercetările arată clar: obiceiurile sănătoase, angajaţii sănătoşi formează echipe sănătoase şi aduc rezultate financiare sănătoase. Exerciţiile fizice regulate contează! Noul Raport privind starea gobală de sănătate pe 2022, publicat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, recunoaşte rolul crucial al Wellness-ului corporativ pentru sănătatea angajaţilor şi pentru reducerea comportamentelor sedentare care duc la boli cronice. Guvernele şi toţi angajatorii sunt încurajaţi oficial de OMS să promoveze exerciţiile fizice şi să permită tuturor angajaţilor să rămână activi. Sprijinirea stilului de viaţă activ al angajaţilor este, de asemenea, recunoscut ca fiind un factor ce creşte randamentul investiţiilor în orice business!

Angajaţii moderni se aşteaptă ca angajatorii să-i ajute să trăiască o viaţă sănătoasă.

Angajatorii care au grijă de sănătatea şi starea de bine a angajaţilor se bucură numeroase beneficii măsurabile, de la îmbunătăţirea muncii în echipă, productivitate şi profitabilitate mai mari până la o cifră de afaceri mai mare, mai puţine accidente de muncă şi mai puţine zile de concediu medical raportate.

Misiunea World Class de a motiva şi inspira mai mulţi români să fie mai activi mai des şi să trăiască un stil de viaţă sănătos a reprezentat de peste 23 de ani o recunoaştere din partea noastră, a importanţei vitale pe care exerciţiul fizic o are asupra sănătăţii. Noua lege a deductibilităţii vine ca un confirmarea acestei convingeri şi deschide noi uşi pentru wellness-ul corporativ.

În centrul misiunii World Class #BeHealthy - de a motiva şi inspira mai mulţi români să fie mai activi mai des - Corporate Wellness a ocupat întotdeauna un loc important. Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre, ca principală reţea de cluburi de health & fitness din România, este să ajutăm companiile să creeze şi să îmbunătăţească o forţă de muncă sănătoasă şi productivă. Noua lege a deductibilităţii va permite angajatorilor şi angajaţilor să beneficieze de programe de sănătate, fitness şi wellness din ce în ce mai eficiente oferite de World Class, cu un impact pozitiv imens asupra vieţii angajaţilor şi asupra succesului fiecărei afaceri", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Cu un portofoliu în creştere de clienţi corporativi şi o cerere din ce în ce mai mare pentru programe de wellness la locul de muncă, World Class şi-a consolidat poziţia de furnizor de bază pentru companiile care doresc să îmbunătăţească sănătatea şi bunăstarea angajaţilor lor.

Membrilor World Class care beneficiază de pachete corporative se bucură de acces nelimitat la serviciile de wellness corporativ all-inclusive: cardio, forţă, zone de antrenament funcţional, clase de group fitness, pachete de antrenamente personal, piscină şi lecţii de înot, saună uscată şi umedă, de asemenea, terenuri SPA şi squash în locaţii selectate.

O altă acomponentă importantă a ofertei all-inclusive Corporate Wellness este Platforma World Class Premium de Antrenamente Online. Astfel, membrii Corporate pot beneficia de programele de antrenament World Class în cluburi, acasă sau în formă hibridă.

O data cu intrarea în vigoare a noii legi, World Class ridică ştacheta în ceea ce priveşte programele de health & fitness corporativ, oferind companiilor programe de wellness mai complexe şi atractive, concepute pentru nevoile particulare ale fiecărei companii şi adaptate la specificul muncii lor şi la tendinţele HR. Prin aceste programe se urmăreşte îmbunătăţirea muncii în echipă, activitatea fizică generală şi a stării de sănătate a angajaţilor şi reducerea numărului total de zile de de concediu medical la nivelul companiilor.

Pentru a arăta cât mai multor angajaţi beneficiile fitness-ului pentru sănătatea fizică şi mentală şi pentru a-i atrage către un stil de viaţă mai activ, mai sănătos, în luna ianuarie, World Class va lansa un nou program corporativ: The Healthy Week Challenge. Programul va include măsurători InBody, programul #BeHealthy Start, cursuri speciale de fitness de grup concepute pentru lucrătorii de birou, un Bootcamp Corporate, Atelier de nutriţie şi un colţul Specialistului în health & fitness, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb