Xerox Phaser 6280 - o nouă imprimantă laser color cu funcţii speciale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2008

Xerox lansează Phaser 6280, o imprimantă laser color echipată cu funcţii speciale pentru ajustarea fină a detaliilor şi culorilor documentelor.

Phaser 6280 este o imprimantă laser color destinată birourilor mici şi mijlocii, care imprimă cu o viteză de 25 ppm color şi 30 ppm alb-negru, echipată cu un procesor de 400 MHz şi cu o memorie standard de 256 MB expandabilă până la 1280 MB.

Rezoluţia de imprimare de 600 x 600 x 4 dpi asigură o calitate fotografică excepţională iar funcţiile color încorporate, inclusiv simulările aprobate Pantone şi tehnologia Xerox de corecţie a culorilor şi instrumentele de calibrare, permit utlizatorilor să ajusteze culorile pentru aplicaţii speciale. De asemenea, tonerul Emulsion Aggregation High Gloss (EA-HG) foloseşte particule uniforme pentru o mai mare claritate a imaginilor, iar limbajul Adobe PostScript 3 asigură culori intense şi strălucitoare, cu elemente grafice precise.

Phaser 6280 gestionează eficient costurile de imprimare, înregistrând numărul de pagini imprimate color şi alb-negru, iar functia Run Black, permite utilizatorilor să imprime documente color în modul alb-negru, atunci când cartuşele color sunt goale.

Stocarea hârtiei se face prin intermediul a două tăvi de 150, respectiv 250 de coli. La acestea se poate adăuga încă o tavă opţională de 550 de coli pentru a beneficia de un spaţiu extins de stocare de 950 coli.

Echipamentul beneficiază de certificarea Energy Star pentru consum redus de energie, economisind astfel resursele şi costurile de utilizare. De asemenea, Phaser 6280 funcţionează la un nivel fonic scăzut, motiv pentru care este ideală pentru mediul de birou.

Imprimanta este disponibila în două versiuni, Phaser 6280N şi 6280DN, iar preţul fără TVA recomandat de producător este de 629 USD pentru 6280N şi 759 USD pentru 6280DN.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb