Xerox simplifică sistemul de procesare a documentelor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 21 august 2008

Xerox a creat serviciul DocuShare Express, un program de management care ajută companiile mici şi mijlocii să gestioneze documentele importante cu uşurinţă şi eficacitate.

Serviciul porneşte de la premiza că, indiferent de mărimea lor, companiile se lovesc zilnic de fenomenul supraîncărcării cu informaţie - hârtii, e-mail-uri, mesaje instant, documente electronice şi alte forme de conţinut informaţional circulă cu rapiditate.

DocuShare Express este un serviciu electronic uşor de utilizat pentru extragerea, stocarea şi distribuirea informaţiei. Directoarele Web puse la dispoziţie de acest serviciu pot depozita fişiere în formate diferite, precum pagini scanate, documente Word, e-mail-uri sau pagini de blog.

"Companiile de mici dimensiuni se lovesc inevitabil de suprîncărcarea cu informaţie", a declarat David Smith, vicepreşedinte DocuShare Business Unit al Xerox. "DocuShare Express le aduce la acelaşi nivel cu marile corporaţii când vine vorba de gestionarea informaţiei şi obţinerea eficienţei", a adăugat acesta.

Gestionarea cu exactitate a unor documente tipărite sau informaţii electronice poate fi dificilă într-o companie mică, unde resursele administrative sunt limitate. DocuShare Express include şi o funcţie de procesare, esenţială în economisirea timpului de căutare, şi un sistem de scanare ce permite documentelor să fie stocate în directoare speciale.

Pentru un upgrade al serviciului, utilizatorii pot folosi DocuShare CPX, un sistem care conţine opţiuni avansate de management al conţinutului de informaţie.

Mai multă eficienţă pentru DocuShare, prin EIP

Xerox a adăugat o serie de funcţii avansate de scanare la întreg sistemul DocuShare, printr-un conector de tip Extensible Interface Platform (EIP). Cu o simplă atingere a ecranului unui echipament multifuncţional Xerox dotat cu EIP, utilizatorii pot scana documentele direct în folderele DocuShare.

Conectorul EIP este o soluţie simplă de scanare ce oferă avantaje de eficienţă şi mediu, deoarece vizualizarea documentelor se poate face electronic, în reţea, fără a mai fi necesară imprimarea şi distribuirea către întregul personal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb