Xiaomi avansează în clasamentul celor mai inovatoare 50 de companii realizat de Boston Consulting

S.B.
Companii / 30 mai 2023

Xiaomi avansează în clasamentul celor mai inovatoare 50 de companii realizat de Boston Consulting

Grupul Boston Consulting (BCG) a plasat Xiaomi pe locul 29 în lista "Celor mai inovatoare 50 de companii din 2023", cu două locuri mai sus faţă de anul precedent.

Această distincţie reprezintă recunoaşterea faptului că Xiaomi prioritizează inovaţia, investeşte în ea, atrage talente şi lucrează pentru a transforma investiţiile în rezultate. În primul trimestru al acestui an, cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare (R&D) ale Xiaomi au crescut cu 17,7% faţă de anul anterior şi au ajuns la 4,1 miliarde RMB. La data de 31 martie 2023, numărul de angajaţi din departamentul de R&D a ajuns la aproximativ 16.500, reprezentând peste 50% din totalul angajaţilor Xiaomi. Eforturile de cercetare şi dezvoltare ale Xiaomi au generat companiei peste 32.000 de patente în întreaga lume până la 31 martie 2023. Se estimează că investiţiile totale în R&D pentru 2023 vor depăşi 20 de miliarde RMB.

Compania a adoptat transformarea tehnologică, inclusiv Inteligenţa Artificială (AI). În aprilie, a înfiinţat oficial o echipă AI Lab Foundation Model şi are peste 1.200 de angajaţi în domeniul AI. Compania va continua să extindă scenariile de utilizare AI, să maximizeze progresele în tehnologie şi să exploreze oportunităţi cu potenţiali parteneri.

Clasamentul celor mai inovatoare companii realizat de BCG se bazează pe un sondaj efectuat în decembrie 2022 şi ianuarie 2023, la care au participat peste 1.000 de lideri responsabili cu inovaţia la nivel global. Sondajul evaluează performanţa unei companii în patru categorii: notorietate globală, percepţia colegilor din industrie, impactul asupra industriei şi crearea de valoare.

BCG publică raportul său anual privind inovaţia începând din 2003. Alte companii de pe lista din 2023 includ Amazon, Alphabet, Microsoft, Siemens, Pfizer, SpaceX, Nike, IBM, etc.

Xiaomi consideră anul 2023 ca fiind unul crucial pentru accelerarea creşterii sale. Compania va continua promovarea noii sale strategii de afaceri, cu accent pe dezvoltarea de înaltă calitate ancorată în căutarea neobosită a progresului tehnologic şi în misiunea sa de a permite tuturor oamenilor din lume să se bucure de o viaţă mai bună prin tehnologie inovatoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb