XIAOMI: Mi Note 10, primul telefon din lume cu penta cameră de 108MP, disponibil în România

B.F.
Companii / 10 decembrie 2019

Mi Note 10, primul telefon din lume cu penta cameră de 108MP, disponibil în România

Xiaomi, lider global în tehnologie, anunţă disponibilitatea în România a telefonului Mi Note 10, ultimul dispozitiv din seria premium Mi Note. Noul model este echipat cu prima penta cameră de 108 MP din lume, cu un design premium şi o baterie impresionantă de 5260mAh. Mi Note 10 a fost creat ca să ofere o experienţă fotografică fascinantă, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Distribuitorii oficiali pentru Xiaomi sunt ALSO TECHNOLOGY SRL, BLACK TECH GROUP SRL şi WORLD COMM TRADING GFZ SRL. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informaţii despre distributor. Produsele achiziţionate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România).

Mi Note 10 de la Xiaomi are 5 camere diferite, o cameră principală de 108 MP, o cameră tele de 5MP, o cameră tele de 12 MP, o cameră supraangulară de 20 MP şi o cameră cu funcţie macro. Acest setup permite apropierea cu un zoom care ajunge de la 0.6x la 50x fără să compromită calitatea imaginii, mai precizează sursa.

Telefonul are un ecran AMOLED 3D curbat de 6.47". Ecranul edge-to-edge este foarte subţire şi oferă o experienţă imersivă completă, cu un raport de contrast de 400,000:1 care permite realizarea unor tonuri diferite de negru şi o fidelitate mai mare a culorii. Mi Note 10 este echipat cu un senzor* optic integrat în ecran, care este cu 88% mai subţire, şi cu o zonă de detectare a amprentei cu 10% mai mare, care funcţionează în condiţii de lumină puternică, frig şi degete uscate.

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 şi listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente şi harware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb