Yannick Mooijman este noul CEO al Cargus

V.G.
Companii / 2 noiembrie 2022

Yannick Mooijman este noul CEO al Cargus

Cargus anunţă numirea lui Yannick Mooijman în funcţia de CEO al companiei de curierat, preluând acest rol de la Olivier Van Houtte, de la începutul lunii noiembrie, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, aria de expertiză a lui Yannick Mooijman acoperă segmente precum marketing, vânzări, fuziuni şi achiziţii, strategie şi inovaţii, în companii multinaţionale din Europa, Orientul Mijlociu şi SUA. De asemenea, noul CEO Cargus are o vastă experienţă în industria de curierat, conducând, din poziţia de Director General al companiei UPS, activităţile de business din patru ţări din regiune (Ungaria, Grecia, România şi Slovenia).

Yannick Mooijman preia funcţia de CEO de la Olivier Van Houtte, care a pus bazele următorilor paşi în dezvoltarea companiei, cu obiectivul de a transforma Cargus într-un lider al industriei de curierat, investind în calitate şi inovaţie. În timpul mandatului lui Olivier Van Houtte, Cargus a accelerat extinderea reţelei Out of Home (OOH) şi a lansat noua soluţie de livrare în proximitate - reţeaua de lockere Cargus Ship & GO.

"Dorim să ne exprimăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de Olivier Van Houtte pentru modul în care a dezvoltat business-ul Cargus, abordarea orientată spre oameni şi energia investită în accelerarea transformării Cargus ca primă opţiune de livrare pentru clienţi. Suntem încrezători că Yannick are toată expertiza şi experienţa necesară pentru a face din Cargus o companie agilă şi pregătită pentru expansiunea locală şi internaţională", a transmis Consiliul de Administraţie Cargus.

"Sunt onorat de această oportunitate şi aştept cu nerăbdare să împărtăşesc expertiza şi experienţa mea pentru a susţine evoluţia şi succesul viitor al companiei. Am gasit, aici, o echipă de profesionişti şi oameni ambiţioşi, alături de care vreau să continui să consolidez poziţia Cargus de lider în soluţii inovatoare, orientate către client şi să contribui la extinderea companiei, atât la nivel local, cât şi internaţional. Activăm pe o piaţă foarte dinamică şi este important să rămânem relevanţi, prin agilitate şi răspuns rapid şi eficient la nevoile clienţilor noştri, oferind, în acelaşi timp, servicii de curierat excelente", a declarat Yannick Mooijman.

Yannick Mooijman este cetăţean olandez, deţine un master în afaceri de la Universitatea din Groningen şi a participat la diverse programe de formare executivă organizate de Harvard şi Insead. Yannick este pasionat de strategiile centrate pe client, care permit organizaţiilor să construiască şi să valorifice un avantaj competitiv bazat pe o ofertă puternică de servicii, experienţa clienţilor şi modul agil de operare. Crede în succesul obţinut prin încredere, muncă în echipă, asumare şi parteneriat.

Toate investiţiile şi eforturile Cargus din ultimii ani au dus la obţinerea celei mai bune rate de livrare de pe piaţa din România: 98% din totalul livrărilor Cargus ajung la destinatari în prima zi după preluare, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb