YouTube a retras un videoclip al Comisiei de anchetă despre Donald Trump

S.B.
Companii / 18 iunie 2022

YouTube a retras un videoclip al Comisiei de anchetă despre Donald Trump

YouTube a retras un videoclip, publicat de Comisia de anchetă cu privire la asaltul Capitoliului, pentru că îl arăta, fără context, pe fostul preşedinte Donald Trump evocând, fără dovezi, fraude la alegerile din 2020, informează news.ro.

Această Comisie parlamentară anchetează de aproape un an ceea ce s-a întâmplat în timpul revoltei din 6 ianuarie 2021, când susţinătorii fostului şef de stat au invadat Capitoliul în ziua certificării victoriei lui Joe Biden

Aleşii caută să demonstreze că respingerea rezultatelor alegerilor de către Donald Trump dovedeşte o strategie gândită pentru a păstra puterea.

Ei au publicat pe YouTube numeroase videoclipuri de la audieri, din ziua revoltei şi fragmente din reportaje şi interviuri.

Această retragere de către platforma Google conţinea un interviu cu miliardarul republican care asigura că voturile care îi erau destinate au fost date lui Joe Biden, fără note în videoclip sau în legendă care să indice că este o minciună sau că nu există dovezi care să susţină această acuzaţie.

"Politica noastră cu privire la integritatea alegerilor interzice conţinutul care include afirmaţii false potrivit cărora fraude, ​​greşeli sau probleme au schimbat rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA din 2020, cu excepţia cazului în care este contextualizat în mod corespunzător", a spus Ivy Choi, un purtător de cuvânt al serviciului, contactată de AFP.

"Aplicăm regulile în mod egal tuturor şi am eliminat videoclipul încărcat de canalul comisiei din 6 ianuarie", a adăugat ea.

Donald Trump a început chiar înainte ca alegerile să aibă loc să evoce îngrijorări cu privire la fraudă. De la înfrângerea sa, el nu a încetat să-şi apere teoria potrivit căreia i-au fost "furate" alegerile prezidenţiale.

Comisia numită "6 ianuarie", formată din şapte democraţi şi doi republicani, a ascultat aproape 1.000 de martori, între care doi copii ai fotului preşedinte, pentru a face lumină despre faptele şi gesturile lui Trump după alegeri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb