Zapp lanseaza Z320i, primul sau telefon cu ecran OLED

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 2 noiembrie 2007

Zapp a anuntat azi lansarea unui nou terminal mobil, Z320i, care aduce viitorilor utilizatori o combinatie de design modern si atractiv si o experienta unica de utilizarea, la un pret foarte mic.

Noul telefon Z320i se caracterizeaza prin eleganta, rafinament si usurinta în utilizare, având în premiera ecran color OLED (organic light emitting diode - culorile fiind perfect vizibile din orice unghi este privit ecranul) precum si alte functionalitati foarte apreciate de

utilizatori precum: modem de date incorporat, agenda cu 300 de locatii, editare intuitiva a textului în româna si engleza, sunete de apel multiple sau browser-ul Net Front care asigura o cale de acces la Internet sau portalul Zapp Mobile, sigura si usoara.

În plus, Z320i beneficiaza si de platforma BREW, care ofera utilizatorilor posibilitatea personalizarii telefonului cu noi imagini de fundal, tonuri de apel sau jocuri, precum si accesul la diverse informatii utile de tipul starea vremii, revista presei, horoscop, cinema, curs valutar, dictionar EN/RO si RO/EN, etc, disponibile prin intermediul aplicatiilor Zapp Me.

"Z320i reprezinta echilibrul ideal între eleganta, utilitate si pret fiind garantat sa satisfaca nevoile si gustul pentru stil dar în acelasi timp si încredere, siguranta si functionalitati multiple, tuturor clientilor nostri." a declarat Mircea Girbovan, Director de Vânzari în Zapp.

Dezvoltat de catre firma coreeana Zakang, Z320i prezinta si alte caracteristici importante care se refera la functiile de gestionare a apelurilor, respectiv apel în asteptare, redirectionare apeluri catre un alt numar, conferinte telefonice, apelare rapida cu 99 de locatii, raspundere automata si multe altele.

Toate aceste functii si functionalitati au fost integrate într-un aparat cu un design compact , din categoria telefoanelor "bar style", cu antenî încorporata, baterie Li- polymer, timp de convorbire de pâna la 270 de minute si un timp de stand by de pâna la 200 de ore. Pretul telefonului mobil Z320i variaza între 29 si 59 USD în functie de tipul de abonament ales.

"Cântarind doar 72 de grame si având masuri reduse de 107x43x14.3 mm si o carcasa neagra lucioasa, Z320i este cel mai subtire si mai usor telefon mobil lansat de Zapp, fiind în acelasi timp modern, atractiv si sigur, demonstrând astfel ca esteticul si utilitatea pot foarte bine sa co existe într-un model de telefon din categoria "mid-low end","a mai adaugat Girbovan.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobila din România care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 în banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup detinut de QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Saudi Oger, fond de investitii din Orientul Mijlociu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb