Zelenski cheamă din nou occidentalii să accelereze livrarea de F-16 şi Patriot

R.S.
Internaţional / 27 martie

Zelenski cheamă din nou occidentalii să accelereze livrarea de F-16 şi Patriot

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a chemat din nou astăzi pe aliaţii occidentali ai ţării sale "să accelereze livrarea" avioanelor de luptă F-16 şi să transfere mai multe sisteme de apărare antiaeriană Patriot, după o lovitură mortală a Rusiei în Harkov, al doilea oraş ca mărime al Ucrainei, informează AFP.

"Consolidarea apărării antiaeriene a Ucrainei şi accelerarea livrării de F-16 către Ucraina sunt misiuni vitale", a scris el într-o postare pe reţelele sociale. "Nu există nicio justificare raţională pentru a explica de ce Patriot, care sunt multe în lume, încă nu acoperă cerul Harkovului şi al altor oraşe atacate de teroriştii ruşi", a adăugat Zelenski, potrivit AFP.

Mai multe lovituri ruseşti au făcut astăzi cel puţin trei morţi şi aproximativ treizeci de răniţi, în special la Harkov, al doilea oraş ca mărime al Ucrainei. La Harkov, care avea aproape un milion şi jumătate de locuitori înainte de război, un bombardament rusesc a făcut cel puţin un mort şi 18 răniţi, dintre care patru copii, prin lovirea unor ţinte civile, au anunţat autorităţile locale, aminteşte AFP.

Potrivit primelor informaţii de la Parchetul General, două bombe de mare putere, lansate dintr-un avion, au avariat clădiri de locuinţe, o şcoală şi o grădiniţă în timpul după-amiezii, precizează AFP.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. As mai putea intelege de ce rusii nu fac nimic sa il detroneze pe Putin, dar nu pot intelege cum gandesc unii care posteaza pe aici. Trebuie sa fii extrem de limitat sa nu vezi ca de fapt ambitiile unui neica nimeni pot schimba destine. In definitiv exista o natie care vrea sa se impuna. Ce nu realizeaza ei este ca de fapt sunt foarte slabi si tot ce se intampla demonstreaza acest lucru.

    1. Nedreptatea te revolta , oricat ai fi de neica nimeni. Si de fapt a nu te supune e suprema onoare pe care unii care posteaza pe aici o considera un lux . Daca tu nu poti sa-ti aperi tara , nu esti dispus s-o faci , degeaba existi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb