Zitec a dezvoltat noul magazin online al Agrii România

A.F.
Companii / 9 ianuarie

Alexandru Dobre, eCommerce Director, Zitec

Alexandru Dobre, eCommerce Director, Zitec

Zitec, lider pe piaţa de IT & digital marketing în România, anunţă dezvoltarea noului magazin online al Agrii România, cel mai important furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante şi sfaturi tehnice de pe piaţa naţională, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, dezvoltat pe platforma Magento 2, site-ul vine în ajutorul fermierilor mici sau persoanelor fizice, cu un catalog de produse variat şi un proces de plasare a comenzilor simplu şi rapid.

Noul magazin online aduce îmbunătăţiri semnificative la nivel de infrastructură tehnică, fluxuri de primire şi procesare comenzi, integrare cu metode de plată şi livrare, dar şi la nivelul interfeţei cu utilizatorii finali printr-un catalog flexibil de produse, filtrare avansată şi funcţii de căutare. Astfel, Agrii România răspunde nevoii tot mai accentuate pentru o platformă de cumpărare adaptată cerinţelor specifice ale consumatorilor şi îi sprijină prin furnizarea de produse şi soluţii agricole inteligente.

"Observăm deja că digitalizarea ajunge în tot mai multe domenii de activitate. Agricultura, deşi poate percepută printr-o prismă mai tradiţională, este un sector cât se poate de modern în prezent. Este nevoie însă nu doar de utilaje de ultimă generaţie, ci şi de soluţii eCommerce la fel de actuale, pentru ca fermierii să poată avea acces facil şi rapid la sprijinul de care au nevoie, fie că e vorba de achiziţia unor soluţii agricole sau despre primirea unor recomandări personalizate", a declarat Alexandru Dobre, eCommerce Director, Zitec.

Din punct de vedere operaţional, platforma se integrează direct cu sistemele interne de administrare stocuri, de facturare şi de livrare a Agrii. Există o mai mare vizibilitate şi control în gestionarea produselor şi clienţilor, iar fluxul de procesare al comenzilor este optimizat. Toate aceste schimbări de back-office sunt complementate şi de îmbunătăţiri concrete la nivelul UI/UX, pentru ca fiecare client să poată avea o experienţă de cumpărare simplă şi plăcută.

Cu ajutorul noii platforme online, clienţii au acces rapid la peste 1.100 de produse pe care Agrii România le oferă spre vânzare. În plus, acestea sunt livrate prompt către fermieri, coletele ajungând la destinaţie în două zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

"Platforma magazin.agrii.ro este integrată şi conectată cu toate platformele de marketing utilizate în prezent, ceea ce ne ajută să extindem prezenţa şi impactul în mediul online", a precizat Anca Bucur, eCommerce Product Owner, Agrii România.

"Agrii România este un partener de încredere pentru agricultorii din ţară. Preocuparea permanentă pentru clienţii noştri ne-a făcut să evoluăm, ca să putem răspunde mereu nevoilor lor actuale. Am găsit în Zitec un partener de încredere, au înţeles rapid ceea ce dorim şi ne-au oferit tot suportul în vederea dezvoltării noii platforme de eCommerce, care ne aduce mai aproape de clienţii noştri", a afirmat Alexandru Belei, IT Applications Manager, Agrii România.

Cu o experienţă de 20 ani în dezvoltare de soluţii de business, Zitec este Adobe Solution Bronze Partner şi partener de implementare VTEX, oferind servicii de eCommerce pentru clienţi importanţi din România, precum şi din alte ţări din Europa. În portofoliul companiei se regăsesc branduri precum Flanco, Brico Depôt, iELM sau Arctic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb