Ziv Gigi a fost promovat în funcţia de Director Executiv al GTC pentru Europa de Sud-Est

V.G.
Companii / 29 noiembrie 2022

Ziv Gigi a fost promovat în funcţia de Director Executiv al GTC pentru Europa de Sud-Est

GTC a anunţat că Ziv Gigi a fost promovat în funcţia de director executiv pentru regiunea Europa de Sud-Est, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în noul său rol, el va fi responsabil pentru toate operaţiunile din sectorul de birouri din Bulgaria, România, Serbia şi Croaţia. Ziv Gigi va fi responsabil de aplicarea strategiei şi planului de dezvoltare al companiei, precum şi a tuturor activităţilor operaţionale ale acesteia, inclusiv de leasing şi managementul activelor. Promovarea lui Ziv Gigi face parte din transformarea companiei pentru a-şi consolida poziţia de lider şi pentru a răspunde oportunităţilor şi provocărilor de pe pieţele locale.

Ziv Gigi are peste 15 ani de experienţă managerială pe pieţele imobiliare din Europa Centrală şi de Est, dezvoltând şi gestionând în cariera sa în cadrul GTC 450.000 mp de proiecte de birouri şi retail. După ce şi-a început cariera la GTC, în 2008, Ziv Gigi a fost CFO pentru Bulgaria şi Serbia, Country Manager pentru România şi, în ultimii doi ani, Country Manager pentru Bulgaria şi România. În funcţia sa actuală, el va supraveghea toate operaţiunile companiei în sectorul de birouri din Bulgaria, România, Serbia şi Croaţia.

"De-a lungul timpului petrecut în cadrul GTC, Ziv s-a dovedit a fi un lider exemplar, depăşind toate aşteptările. Promovarea sa în funcţia de Director Executiv pentru regiunea SEE este rezultatul performanţelor sale excepţionale, precum şi o dovadă a transformării GTC. Timpul petrecut în cadrul GTC i-a permis să înţeleagă compania din interior spre exterior, de aceea sunt sigur că este perfect pentru acest rol. Experienţa lui este nepreţuită. Prin această numire dorim să întărim rolul liderilor noştri regionali care înţeleg cel mai bine pieţele locale, păstrând în acelaşi timp continuitatea afacerii noastre pe baza celor aproape 30 de ani de experienţă şi oferind sprijin puternic din partea consiliului de administraţie în problemele de zi cu zi", a declarat Janos Gardai, Chief Operating Officer al GTC şi membru al Consiliului de Administraţie al GTC.

"Sunt încântat să încep un nou capitol şi să urmăresc noi idei pentru a consolida poziţia companiei noastre în regiune. Sunt încrezător că experienţa mea de până acum din cadrul GTC şi timpul petrecut în regiune mă vor ajuta să preiau rolul fără probleme pentru a sprijini şi mai bine compania în dezvoltarea portofoliului de proiecte noi şi în implementarea excelenţei operaţionale", a comentat Ziv Gigi, noul director executiv al GTC pentru Europa de Sud-Est.

Pe lângă expertiza sa impresionantă în dezvoltare şi management al activelor, Ziv Gigi deţine un certificat în contabilitate publică CPA şi are peste un deceniu de experienţă în management financiar, fiind specializat în atragerea de capital şi planificarea strategică. Înainte de a se alătura GTC, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel şi ca director financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria şi Turcia, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb