Avis România estimează creşterea business-ului în 2023

G.D.
Companii / 13 decembrie 2022

Adrian Hălmăgean, director general al AVIS România

Adrian Hălmăgean, director general al AVIS România

Piaţa de rent a car se află pe un trend ascendent şi, pe măsură ce traficul de pasageri pe aeroporturi continuă să crească, industria va continua să se dezvolte în 2023, potrivit estimărilor Avis Rent a Car România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate,compania vizează o evoluţie în 2023 pe piaţa locală, faţă de anul curent şi îşi propune să opereze cu o flotă mai numeroasă, şi, totodată, să crească numărul rezervărilor clienţilor din România pentru destinaţiile din străinătate.

"Industria de rent a car pare să intre cu avânt în 2023, după un an în care acest segment a reuşit să facă un salt înainte şi să iasă din abisul în care pandemia l-a aruncat. Ne bucurăm să vedem că tot mai mulţi oameni şi-au reluat obiceiul de a călători, iar datele de până acum ne indică faptul că acest trend de ascensiune va continua să se menţină, aşadar industria de închirieri auto îşi va relua creşterea. Estimările pentru businessul Avis România sunt optimiste şi ne aşteptăm la o creştere puternică a cifrei de afaceri în noul an", a declarat Adrian Hălmăgean, director general al AVIS România.

Totodată, compania are în plan extinderea, prin deschiderea unui nou birou Avis într-un alt oraş din ţară, unde încă nu are reprezentanţă şi care ar trebui să fie funcţional în 2024. În prezent, Avis este prezentă în şase oraşe din ţară, respectiv Bucureşti, Otopeni, Cluj, Craiova, Constanţa şi Timişoara.

Piaţa din România este similară altor pieţe europene, dat fiind faptul că este o piaţă concurenţială, în care activează atât companii multinaţionale, cât şi companii locale. În acelaşi timp, businessul jucătorilor din industrie este axat pe un mix între segmentul corporate şi cel leisure, ţinând cont că România face parte din ţările mai puţin turistice.

Conform estimărilor companiilor, cele mai active pieţe când vine vorba de rezervări auto în plan local sunt Germania, Italia, Spania şi SUA. De asemenea, datele companiei arată că topul celor mai căutate destinaţii în care românii rezervau autoturisme nu va suferi modificări. Astfel, cel mai probabil Germania se va menţine în top din punct de vedere al călătoriilor de business, în timp ce Italia şi Spania vor fi cele mai active pieţe pe zona vacanţelor. Şi Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie, vor continua să fie active în 2023 şi vor fi destinaţii în care se vor genera rezervări.

În plus, tendinţele din industrie indică un avans către digitalizarea proceselor, oferirea unei experienţe facile clientului din toate punctele de vedere, de la procese de rezervare şi până la modalităţi de plată. Avis dispune de serviciul său QuickPass, care oferă o experienţă de închiriere mai rapidă, mai sigură şi mai uşoară pentru toţi clienţii. Oferind informaţii în avans, Avis poate pregăti mai multe aspecte ale închirierii, reducând contactul inutil între angajaţi şi clienţi şi reducând timpul de aşteptare.

Totodată, industria devine tot mai orientată către inovaţie şi găsirea unor noutăţi pentru a răspunde cât mai exact nevoilor clienţilor. Astfel, flotele companiilor de închirieri auto se îmbogăţesc cu autoturisme electrice sau autoturisme de marfă. La nivel global, Avis are una dintre cele mai mari flote de închiriere de maşini cu emisii scăzute, cu 30.000 de vehicule hibride şi electrice. Vehiculele electrice noi vor reprezenta o parte din ce în ce mai mare din achiziţiile de flote ale companiei în 2023, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb