ÎN PERIOADA 23 MARTIE - 16 APRILIE: Băneasa Shopping City anunţă suspendarea temporară a activităţii

A.M.
Miscellanea / 20 martie 2020

Băneasa Shopping City anunţă suspendarea temporară a activităţii

Băneasa Shopping City a anunţay, astăzi, întreruperea activităţii pentru a-şi proteja atât clienţii şi retailerii precum şi angajaţii de răspândirea noului coronavirus, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Băneasa Shopping City consider că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienţii,retailerii precum şi angajaţii care îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea şi siguranţalor sunt o prioritate permanentă.

"Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată. Excepţie de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca şi până acum, între orele 08.00-22.00 şi farmaciile care vor avea program de funcţionare normal, între orele 10.00-22.00.", anunţă reprezentanţii centrului commercial.

"Băneasa Shopping City, angajaţii retailerilor precum şi echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm şi a cărei siguranţă şi sănătate sunt prioritatea noastră permanentă. Este o situaţie fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiţi să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente şi momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate. În cei 12 ani de funcţionare, Băneasa Shopping City s-a poziţionat ca lider al pieţei de retail şi ne dorim să continuam să inspirăm şi să oferim un exemplu de responsabilitate prin decizia noastră în această perioadă dificilă. Suntem conştienţi că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esenţial să avem o atitudine care facilitează preventia. Ne dorim să rămânem uniţi în demersurile de a proteja, să fim responsabili şi să trecem cu bine peste această perioadă dificilă!"a declarat Arthur Popa CEO la Băneasa Shopping City.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb