"INCLUZIUNE SOCIALĂ ÎN STRUCTURI ECONOMICE DURABILE" Peste 3,8 milioane lei pentru structuri de economie socială destinate persoanelor dezavantajate

Elena Deacu
Fonduri Europene / 19 martie 2015

Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, cu sprijinul partenerilor săi Asociaţia "Consiliul pentru Promovarea Formării Profesionale", Smart PSI-Asociaţia pentru Dezvoltarea Psihologiei şi Asociaţia One Profi, a demarat implementarea unui proiect POSDRU cu titlul "Incluziune socială în structuri economice durabile".

Proiectul constă în înfiinţarea a şapte structuri de economie socială (SES) cu obiecte de activitate diferite: patru vor furniza servicii complete de educaţie preşcolară, iar trei se vor ocupa cu fabricarea de mobilă, repararea şi întreţinerea obiectelor de mobilier, tapiţerie, artizanat, meşteşuguri, producţie de ambalaje, activităţi de formare pentru tâmplărie.

În cadrul celor şapte structuri de economie socială se vor asigura servicii integrate de ocupare pentru 100 de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile. Proiectul oferă programe gratuite de formare profesională în meseriile bucătar, baby sitter, lucrător în tâmplărie şi tapiţer, în special în vederea angajării în structurile de economie socială ce se vor crea prin proiect. Din cele 84 de persoane formate profesional, se vor selecta pentru angajare 52 în cele şapte SES-uri.

Structurile de economie socială vor fi înfiinţate în Regiunile de Dezvoltare Sud-Est, Bucureşti-Ilfov, Nord-Vest, în mediul urban şi rural al judeţelor Constanţa, Ilfov, Cluj şi în municipiul Bucureşti.

Bugetul proiectului este de 3.833.344 lei.

Proiectul "Incluziune socială în structuri economice durabile" este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 - 2013, Axa prioritară 6, Domeniul Major de Intervenţie 6.1

Conferinţa de lansare a proiectului va avea loc vineri, 20 martie 2015, începând cu ora 10.30, la Spaţiul Public European de pe strada Vasile Lascăr nr.31.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb