Lideri globali din tehnologie, pe scena GoTech World 2024: Tendinţe emergente şi inovaţii revoluţionare


Comunicate de presă / 3 octombrie

 Lideri globali din tehnologie, pe scena GoTech World 2024: Tendinţe emergente şi inovaţii revoluţionare

GoTech World, cea mai amplă expo-conferinţă B2B cu soluţii IT şi digitale din Europa Centrală şi de Est, va avea anul acesta peste 40 de speakeri de renume mondial, din domenii tehnologice de vârf, ce vor urca pe cele 11 scene dedicate. Aceştia vor dezbate cele mai noi tendinţe din domeniu, abordând o varietate de teme din industrie.

Conceptul ediţiei GoTech World din acest an reprezintă o extindere a temei propuse în anul precedent - participanţii vor avea ocazia să exploreze diverse perspective despre modurile în care viitorul societăţii este modelat de tehnologii emergente, ce depăşesc sfera inteligenţei artificiale. Aceste subiecte, alături de altele, vor fi prezentate de numeroşi experţi de renume mondial, care îşi vor împărtăşi cunoştinţele cu vizitatorii ce iau parte la sesiunile de la fiecare scenă.

Totodată, cea de-a 13-a ediţie a GoTech World vine cu noutăţi pentru public - două noi scene vor face parte din structura evenimentului, fiind relevante pentru trendurile actuale din tehnologie - Build.AI Stage, dedicat developerilor care vor să primească îndrumări clare despre utilizarea AI pentru îmbunătăţirea dezvoltării de aplicaţii sau pentru crearea propriului AI, şi Software Architecture Stage, unde developerii vor putea afla mai multe despre arhitecturile care vor susţine viitoarea generaţie de soluţii digitale. Mai mult, de anul acesta revine şi Digital Marketing & e-Commerce Stage, cu subiecte de interes pentru oamenii de marketing din toate industriile.

O parte dintre speakerii de renume ce vor urca pe scenele de la GoTech World sunt următorii:

Olga Ivina, Global Head of Data Science în cadrul Microsoft. Cu peste 18 ani de experienţă în cinci ţări, Olga a ocupat diverse funcţii, într-o varietate de domenii, de la cercetare, până la conducerea unor mari companii de AI. De altfel, aceasta se declară pasionată de colaborarea între oameni şi AI şi susţine adoptarea pe scară largă a inteligenţei artificale. Liza Denzer, AI-Lab Lead in Space Exploration în cadrul Agenţiei Spaţiale Europene (ESA), conduce dezvoltarea de tehnologii AI de ultimă generaţie pentru a depăşi limitele misiunilor de explorare spaţială umană şi robotică. Aceasta gestionează Erasmus Innovation Centre la ESA, promovând iniţiative spaţiale şi facilitând cercetarea internaţională la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS).

Sanae Boukhana, Global Head of Digital Marketing în cadrul DHL Express. Cu peste nouă ani de experienţă în Europa, Asia şi Africa de Nord, Sanae s-a impus ca o forţă dinamică în lumea marketingului, unde a condus campanii şi proiecte internaţionale de impact, depăşind în mod constant limitele şi stabilind noi standarde. Shane Faulkner, Sustainability Manager în cadrul KPMG, are peste 13 ani de experienţă în conducerea iniţiativelor de sustenabilitate. Expert în strategii şi management de proiect, acesta este cunoscut pentru reducerea amprentei de carbon şi promovarea practicilor sustenabile. Shane se concentrează pe aprovizionarea etică, reducerea impactului asupra mediului şi construirea unor lanţuri de aprovizionare rezistente şi transparente. Emmanuel Kessler, Head of Prevention & Outreach la Centrul de Criminalitate Cibernetică al Europol (EC3) din 2020, conduce parteneriate public-private şi campanii de prevenire în domeniu. Anterior, acesta a coordonat cooperarea internaţională în unitatea de criminalitate cibernetică din Franţa. Cu peste 10 ani de experienţă, el a contribuit la destructurarea grupurilor de ransomware precum Ragnar Locker şi LockBit.

Sebastian Wieczorek, Vice President AI Technology în cadrul SAP, supraveghează produse precum SAP AI Core şi Data Intelligence. Ca antreprenor experimentat, el a condus anterior echipa de cercetare în inginerie web a SAP şi a lansat iniţiative de etică în AI. Sebastian oferă consultanţă Comisiei Europene şi Ministerului German al Educaţiei şi Cercetării pe teme de AI şi ştiinţa datelor, punând accent pe potenţialul de afaceri al GenAI. Francesco Sciuti, CEO al Devmy şi Google Developer Expert, Microsoft MVP, are o vastă experienţă în dezvoltarea web atât pe frontend, cât şi pe backend, fiind pasionat de noile tehnologii şi îşi actualizează constant abilităţile. Francesco susţine, de asemenea, diverse iniţiative pentru tineri, precum CoderDojo Foundation, şi îl pasionează împărtăşirea cunoştinţelor prin mentorat şi implicare în comunitate.

Tijn Kuyper, Advisor Digital Innovation & Smart Cities în cadrul Primăriei din Haga. Specializat în management strategic şi inovaţie urbană, acesta este implicat în colaborarea între guvern, afaceri şi cetăţeni şi îşi propune să promoveze soluţii urbane durabile, fiind recunoscut pentru contribuţiile sale în cadrul Living Lab Scheveningen, care serveşte ca un teren de testare pentru inovaţiile Smart City. Danny Higler, Senior Agile Coach în cadrul Booking.com, cu peste 20 de ani de experienţă în IT, specializat în Agile, DevOps şi integrare AI, se concentrează pe strategii de transformare şi echipe performante. Danny aplică o abordare de gândire sistemică pentru a alinia schimbările tehnologice şi culturale cu obiective de business şi oferă perspective asupra integrării sustenabile a AI, menţinând un echilibru cu expertiza umană.

Participarea la GoTech World 2024 se realizează prin achiziţionarea unui bilet de acces, direct de pe site-ul www.gotech.world. În funcţie de beneficiile dorite de fiecare

participant, există trei categorii de bilete: Standard Pass - 189 EUR + TVA, Content Pass - 329 EUR + TVA , VIP Pass - 429 EUR + TVA (late registration).

Până pe 3 octombrie, biletele pot fi achiziţionate la preţuri early bird, respectiv: Standard Pass - 129 EUR + TVA, Content Pass - 269 EUR + TVA, VIP Pass - 369 EUR + TVA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb