Mark Zuckerberg: "Bine aţi venit pe Threads!"

D.R.
Miscellanea / 6 iulie 2023

 Mark Zuckerberg: "Bine aţi venit pe Threads!"

Meta şi-a lansat miercuri noua reţea socială, denumită Threads, o platformă de "microblogging" cu caracteristici similare cu cele ale Twitter, o ameninţare pentru grupul lui Elon Musk, informează news.ro.

"Bine aţi venit pe Threads!", a scris Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, pe contul său de Threads".

Această nouă platformă inspirată de Twitter este prezentată ca fiind aplicaţia de conversaţie scrisă pentru Instagram, cealaltă reţea socială a Meta. Ea nu a fost încă lansată în Europa.

Postările de pe Threads pot avea 500 de caractere, faţă de 280 pentru majoritatea utilizatorilor Twitter, şi pot fi postate videoclipuri de până la cinci minute, în timp ce o postare poate fi partajată ca link pe alte platforme. Utilizatorii pot să dea unfollow, să blocheze, să restricţioneze sau să raporteze alte persoane. De asemenea, utilizatorii pot filtra răspunsurile care conţin anumite cuvinte.

"Sperăm că (Threads) poate fi o platformă deschisă şi primitoare pentru discuţii", a scris şeful Instagram, Adam Mosseri. "Dacă asta vă doriţi şi voi, cea mai bună cale este să să fiţi binevoitori". Mosseri a deplâns faptul că lansarea lui Threads în Europa a fost întârziată, explicând că dacă Meta ar fi trebuit să aştepte aprobarea de la Bruxelles, ar fi aşteptat şi ea multe luni pentru a intra în funcţiune.

"Momentul este foarte bun pentru Meta", a comentat Jonathan Taplin, autor a două cărţi despre giganţii din domeniul tehnologiei, printre care "The End of Reality", care va fi publicată în septembrie. "Există o mulţime de oameni care au o rezistenţă aproape religioasă la orice are legătură cu Elon Musk". Pentru el, Threads reprezintă într-adevăr o ameninţare existenţială pentru Twitter.

Impactul imediat al acestei lansări ar putea fi, totuşi, fi limitat de faptul că Meta a ales să aştepte înainte de a oferi Threads rezidenţilor din Uniunea Europeană.Gigantul vrea să îşi ofere timp să clarifice consecinţele pentru companie şi produsele sale noului Regulament privind pieţele digitale (DMA), care a intrat în vigoare la începutul lunii mai, potrivit unei surse apropiate.

DMA urmăreşte să impună reguli specifice pentru principalele companii de internet, inclusiv Meta, pentru a preveni practicile anticoncurenţiale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. tot faliment scrie si pe asta

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb