Mihai Fercală SIF Transilvania îl acuză pe Gabriel Grădinescu ASF de intenţia de măsluire a voturilor din AGA de la Braşov

F.G
Piaţa de Capital / 30 aprilie 2020

Mihai Fercală, Gabriel Grădinescu

Mihai Fercală, Gabriel Grădinescu

Schimbul de replici dintre vicepreşedintele ASF Gabriel Grădinescu şi şeful dintotdeauna al SIF Transilvania Mihai Fercală, continuă, după ziua de marţi, cînd s-a desfăşurat Adunarea generală a acţionarilor, la Braşov.

Mihai Fercală ne-a declarat:"Domnul vicepreşedinte Grădinescu ameninţă în public că va face plângeri penale împotriva lui Fercală Mihai pentru că" ştirbeşte prestigiul autorităţii", calomniază, etc.

Fercală declară că abia aşteaptă să fie reclamat la procurori, că să poată să le furnizeze probe concrete despre infracţiunile din ASF.

Poate aşa vor fi analizate, înainte de a analiza DNA, plângerea SIF Transilvania, şi înainte să se solutionze în instanţe alte infracţiuni ale grupării conduse Frăţilă Constantin.

O nouă probă pentru ASF privitoare la modul de apărare în dosarul 8031/2/2018 în care Frăţilă a contestat decizia ASF nr. 1095/2018 - de revocare a avizului 422/2017: ASF nu s-a apărat deloc în acest proces, în mod premeditat, ca să câştige Frăţilă! Dovadă este Decizia instanţei care prezintă în motivare doar apărările lui Frăţilă. Nici o apărare a ASF nu este mentionsta.

Ceea ce este neuzual!

Cine din ASF a interzis juriştilor ASF să depună în apărarea lor, note scrise, etc., ca să-şi apere deciziile?!

Poate o vor lămuri procurorii DNA şi comisiile de abuzuri şi petiţii din Parlamentul României.

Către infracţiuni se vor mai săvârşi numai din dorinţa ASF de a-l elimina pe Fercală de la apărarea intereselor acţionarilor SIF Transilvania - favorizînd, în acelaşi timp, gruparea "Frăţilă şi compania"?

Gruparea "Frăţilă şi compania" doreşte să confişte ilegal structurile de conducere din SIF Transilvania, fiind consiliată de vicepreşedintele Gabriel Grădinescu cum să continue cu infracţiunile din Consiliul de supraveghere SIF Transilvania.

În această împrejurare, ASF ignoră complet Decizia nr. 307/08.04.2020 a Tribunalului Braşov.

Asta este esenţa supravegherii ASF, care doreşte să falsifice voturile din AGOA SIF Transilvania din 28.04.2020, spunând că voturile de "abţinere" nu sunt voturi şi trebuie scoase din cvorum!?

De când ASF interpretează legea 31/90 când şi-a dat singur Decizie, în anii trecuţi, că ASF nu administrează legea 31/90 republicată!

Pe cine vrea ASF să aducă la conducere, în mod ilegal, încercând să falsifice voturile?!"

Acuzaţiile aduse de Mihai Fercală, în această replică, Autorităţii de Supraveghere Financiară şi în mod ţintit vicepreşedintelui ASF Gabriel Grădinescu vizează un context mai larg decît faptele din ziua Adunării generale de la Braşov.

O astfel de încleştare pe piaţa noastră de capital este fără precedent, deşi cu douăzeci de ani în urmă, autoritatea de supraveghere a fost secerată de arestarea a trei dintre comisarii autorităţii, între care s-a numărat şi preşedintele său.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Papa de la ROMA s-a autosesizat, FERCALA desi NU are dreptate , ar trebui sa faca un pelerinaj la ION ILIESCU !

    1. Foarte spiritual pentru handicapați!

      Mai Pinochio, tu ai luat voturile, tu le-ai numarat, tu ai facut anuntul ….si la sfarsit constatam ca Fratila are sustinere 64% si tu Fercala 32%.

      Cam asta au demonstrat actionarii prin votul anunta de tine.

      Deci , vointa societara este …….sa pleci la plimbare ! 

      Exact anonimule !

    ...

    Ziarul Bursa, de ce va bateti joc de fercala? De ce il încurajați în nebunia lui, în penibilitatea pe care o afișează cu fiecare declarație? Ar trebui să aveți respect pentru un om in floarea senectuții și să nu-l mai exploatati inutil. Îi tot publicați declarații care îl afundă în ridicol. Cu "prieteni" ca voi, nici dușmani nu-i mai trebuie săracului fercala...

    1. Mai FERCALA , regulamentul 5 al ASF este facut in 2018, asta ca sa nu te mai aud ca petele de pe luna sunt inpotriva ta!

      Deci rezultatele publicate de tine, TE-AU DEMIS , D E F I N I T I V !!!!

      HI HI HI , ca sa nu zic HA HA HA !!!!!! 

      Pare ca ziarul Bursa nu il dusmaneste doar pe Mihai Fercala ci si pe Gabriel Gradinescu!!! Si lui ii publica replicile PENALE.....

    Adica mai clar, mai Fercala, ai candidat singur , si ai iesit pe locul 2

    Loc carete trimite in parc , ala de langa sediu, ca sa sti sa ajungi acasa ! 

    1. Sa recapitulam : Beat de putere si cutremurat de frica adevarurilor care vor iesi la suprafata, contesta tot si toate; organizeaza AGA fara actionari; numara voturi fara supraveghere, in biroul in care s-a baricadat; arunca cu balele lui pe oricine nu e cu el.....Si rezultatul ? Rezultatele votului IL ARUNCA AFARA PE fercala !!!!!! E inca odata out, e istorie !!! Unde sunt fercalistii care credeau ca votul va fi decisiv in favoarea infractorului ? In siajul lui liviu, a invatat sa-i creada mai prosti ca el pe toti investitorii, mintind porceste !! Jalnic si caraghios personaj istoric !

    Mai lasa-ti-o naibii cu SIF-urile astea. Parca Bursa e oficialul SIF. Vinde-ti-va acțiunile la sifu uri și cu asta basta. Ați scăpat de ei. Nu rămâne decât să se canibalizeze între ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb