"Red Hat" a lansat soluţia de securitate RedHat Certificate System 7.2

comunicat
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 februarie 2007

Red Hat, cel mai important furnizor mondial de soluţii open source, a anunţat lansarea mondială a soluţiei de securitate IT - Red Hat Certificate System 7.2. Aceasta este o soluţie completă de infrastructură cu cheie publică (PKI). Versiunea 7.2 asigură un cadru de securitate care garantează identitatea utilizatorilor şi asigură confidenţialitatea comunicaţiilor. Noua versiune include îmbunătăţiri care simplifică instalarea, administrarea şi integrarea certificatelor digitale.

Red Hat Certificate System 7.2 include tehnologii care depăşesc nivelurile de securitate şi de performanţă pe care le impun chiar şi cele mai pretenţioase infrastructuri. "Lansarea Red Hat Certificate System 7.2 încorporează o gamă variată de caracteristici noi şi incitante, care vor îmbunătăţi flexibilitatea şi uşurinţa în utilizare a PKI", a afirmat Bob Lord, Director General de Proiectare a Sistemelor de Securitate la Red Hat. "Această nouă versiune permite firmelor să construiască cea mai sigură infrastructură de certificare şi comunicare cu putinţă. "

Red Hat Certificate System 7.2 este mai uşor de instalat şi de configurat. Noua versiune include o nouă interfaţă şi infrastructură de administrare, bazată pe Apache şi Tomcat. Noua structură a domeniului de securitate permite fiecărei componente server a PKI să fie înscrisă automat şi în condiţii sigure ca o componentă a arhitecturii Certificate System. Versiunea 7.2, cu Red Hat Directory Server şi Certificate System acum sub formă de pachete RPM separate, dispune de o integrare mai profundă cu Red Hat Enterprise Linux. O asemenea configurare modulară permite o administrare granulară a update-urilor şi upgrade-urilor prin intermediul Red Hat Network.

Red Hat Certificate System 7.2 dispune de o interfaţă îmbunătăţită pentru gestiunea pe parte de client, simplificând administrarea de către utilizatorul final a smartcard-urilor. Prin dezvoltarea noilor caracteristici, smartcard-urile pot să acceseze automat şi în siguranţă serverul pentru funcţii precum înscriere, resetare PIN şi upgrade-uri software. De asemenea, suportul pentru noi platforme eterogene este extins atât pentru platformele server, cât şi pentru cele client. În afara arhitecturilor X86 pe 32 de biţi, serverele sunt acum suportate pe platforme pe 64 de biţi Red Hat Enterprise Linux Intel şi AMD. Arhitecturile de administrare a smartcard-urilor pe parte de client includ acum suport pentru OSX PowerPC pe 32 de biţi, pe lângă cel aferent platformelor Red Hat Enterprise Linux şi Windows.

August Schell este un furnizor de servicii profesionale organizaţiilor de apărare şi securitate naţională, cu experienţă în domeniul PKI, al virtualizării şi al proiectării serverelor de catalog. Firma asigură suport pentru instalarea Red Hat Certificate System la Departamentul Apărării al Statelor Unite, unde acesta are o importantă valoare ca şi componentă centrală a securităţii infrastructurii forţelor armate naţionale. Departamentul Apărării a apelat de asemenea la firma August Schell anul trecut, pentru a-i facilita tranziţia de la sistemul de operare Sun Solaris la Red Hat Enterprise Linux. Întreaga infrastructură PKI a Departamentului Apărării funcţionează acum cu succes pe sistemul Red Hat Enterprise Linux.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb