38 de societăţi româneşti de turism participă la Târgul Internaţional de la Berlin

R.P.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 8 martie 2007

Târgul Internaţional de Turism s-a deschis ieri la Berlin, în cadrul acestei manifestări expoziţionale România beneficiind de o atenţie specială, atât în calitatea sa de stat nou membru al Uniunii Europene, cât şi de ţară gazdă a Sibiului, Capitala Culturală Europeană 2007. Din partea României, la târg participă 38 de firme de turism, accentul urmând să fie pus pe zona Sibiului şi pe evenimentele legate de Capitala Culturală Europeană. Vineri, 9 martie, va avea loc o conferinţă de presă a reprezentanţilor industriei turismului din România, iar la standul ţării va fi organizată o seară românească, informează Rompres.

În cadrul celui mai mare târg de turism din lume, care se des­făşoară în perioada 7 - 11 martie, România prezintă şi celelalte obiective turistice din ţară sau aspecte tradiţionale româneşti - Delta Dunării, peisajul anului 2007/2008, Festivalul Concurs George Enescu.

Standul României are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi. Cei care îl vor vizita pot să participe la degustări de vinuri româneşti, pe toată perioada târgului fiind organizat un bar care este la dispoziţia vizitatorilor.

Pentru reprezentarea meşteşugurilor româneşti, participă doi meşteşugari, un meşter al olăritului şi o maestră a brodăritului din zona Transilvaniei. Pe perioada de desfăşurare a acestui târg, în cadrul standului se vor prezenta dansuri tradiţionale şi muzică live româneşti.

Cu un număr de expozanţi de peste 10.800 din peste 180 de ţări, Bursa Internaţională de Turism de la Berlin este considerată cea mai mare manifestare de acest gen din lume, India fiind în acest an partenerul Bursei. Anul trecut, 162.823 de vizitatori şi 8.016 de jurnalişti au trecut pragul acestui eveniment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb